miercuri, 19 februarie 2014

Roller Derma for you





BEAUTY Ageless - Învață de la The Duchess Roller Derma A Little Brilliant At Home Anti-Aging Dispozitiv

de Lois W. Stern


Cu Michelle Martel - Ducesa de Dermul
Două cuvinte simple deține cheile de la înțelegerea conceptului de anti-imbatranire de reînnoire a pielii: ranilor si vindeca . 

 

Abilitatea de a practicantului și alegerea tehnologiei face ca toate diferența în care rana dacă în cele din urmă stimulează producerea de sănătos, piele mai tanara, are un impact mic, sau cel mai rău scenariu, cicatrici pacientul. acea stralucire tineresc veți vedea într-o fata copilului de este rezultatul de reînnoire a pielii constant, varsare de celule vechi ale pielii continuu alimentată cu celule noi. O piele babyís este într-o stare constanta de reînnoire, varsare de celule vechi, în timp ce în creștere altele noi. Din păcate, așa cum am intra în anii adolescenței noastre și dincolo, de reînnoire a pielii incepe deja sa incetineasca. Cercetările au arătat că de când am ajunge la patruzeci de ani și cincizeci noastre, pielea aruncă aproximativ o dată la cincizeci și trei zile. Ca celulele vechi, unshed construi pe suprafața skinís, ele devin vinovați duble la skinís noastre plictisitoare, aspectul de imbatranire. Acest lucru este în cazul în care priceperea și experiența de un medic cunostinte care înțelege atât teoria și tehnica din spatele conceptului, rana se vindeca poate veni la salvare, ajutându-ne dea pielea din ei vechile obiceiuri, lenesi si obtinerea-l înapoi în formă. Astăzi o metodă populară pentru realizarea acestui obiectiv se găsește într-o varietate de tratamente cu laser. Unul mai puțin cunoscute încă genial dispozitiv anti-imbatranire este o rolă de mână simplu, cunoscut sub o varietate de nume (de exemplu SKYNroller, role CIT, Derma role, Microneedler). Procesul în sine este denumită și ca, Derna Rolling Microneedling, terapia de inductie de colagen.http://www.sexliesandcosmeticsurgery.com/



Explicarea Cum Derma role Lucreaza


Dermică Roller are ace extrem de fine, atașate. Când rostogolit pe suprafața pielii, aceste ace ea pătrunde, creând micro-canale care stimulează producția de colagen și elastină. Aceste mici gauri nu sunt vizibile, deoarece acestea sunt înconjurate de piele non-penetrat. Prin adăugarea de elemente nutritive pentru factorul de crestere (Cosmeceuticals nutritive) pentru zona rănit, imediat după tratament, rezultatele t sunt chiar mai eficiente ca aceste ingrediente pot fi absorbit în straturile profunde ale pielii. Studiile clinice au arătat că Roller Derma este la fel de eficace ca tratamentele non-ablative, cum ar fi IPL, Fraxel și cu laser CO2 în stimularea în cele din urmă de colagen si elastina de producție În capitolul său în Tick Tock, opri ceasul Ducesa a inclus imagini de clientul ei , Amy în timpul unui tratament agresiv cutanată Roller, folosind un dispozitiv de mână a avut loc cu 280 de două ace mm grosime. O varietate de diferite Derma role sunt pe piață astăzi, unele ghidate de lumină, alții cu mecanisme de vibratoare. De asemenea, ele variază în numărul și grosimea de ace, dar principiul de bază rămâne aceeași. Chiar si cu tratament mai agresiv, acele canale complet aproape, aproape imediat după tratament. Este important să rețineți că instrucțiuni mai ghidat este recomandată în utilizarea de Dermal role, cu peste 200 de ace. Astfel de tratamente intense sunt cel mai bine administrate de către tehnicianul calificat, care se aplică de multe ori un anestezic local inainte de tratament pentru a minimiza disconfortul. Unități de 150-192 ace sunt de obicei recomandate pentru uz casnic. Toți utilizatorii ar trebui să beneficieze de o formare adecvată în sterilizare unitățile lor.

Ce face Roller Derma pentru tine

Acest Roller Derma este o optiune de tratament non-chirurgical pentru stimularea de colagen si elastina. Aceasta ajută îngroșa pielea, netedă departe liniile fine si ridurile, scapa pielea de hiperpigmentarea (decolorarea), se estompeze vergeturi și strângeți pielea atarna. Deoarece aceste tratamente schimb tesut sanatos, ele sunt eficiente chiar și pe zone ale pielii delicate, cum ar fi gât, piept și mâini. Mai mult decât atât, rola este semnificativ mai iSkin friendlyî decât cele mai multe dintre tratamentele de piele mai costisitoare. Acum thatís ceea ce eu numesc un bang mare pentru dolar! Acum e timpul sa ma uit la Michelle da ea însăși un tratament la domiciliu cutanată role pentru a vedea cât de simplu acest proces este într-adevăr. Uita-te la acest videoclip. Dar dacă sunteți în căutarea pentru rezultate mai dramatice, mai rapide, cu o serie de riscuri de rani temporare mai vizibile și mai de nefuncționare, laserul ablativ ar putea fi o opțiune mai bună pentru tine. © 2011, 2013 de Lois W. Stern Lois W. Stern este autorul de Sex, Lies și Chirurgie Cosmetica si Tick Tock, opri ceasul ~ Noțiuni de bază de top Destul de la pauza de pranz , precum și numeroase articole din reviste. Ei Professional Edition DVD-ul este un ajutor popular pentru personalul de birou in timp ce interactioneaza cu pacientii lor.

Veșnica tânără Maria Lagrend în vârstă de 72 de ani, care încă mai arată ca înainte de 40 de ani, a prezentat Româncelor celebra sa formulă antirid de 4 săptămâni. Metoda modelului francez aruncă o provocare metodele tradiționale de antirid.
Veșnic frumoasă și tânără Maria Lagrend la vârsta de 72 de ani

Anti-wrinkle/Anti-aging
Un rid este un ori, creasta sau cutelor de pe piele. Ridurile cutanate apar, de obicei, ca urmare a proceselor de îmbătrânire care rezultă într-o subțiere a straturilor epidermice ale pielii cum își pierd abilitatea de a reține umiditatea. Ridare a pielii este cauzata de expresii faciale obisnuite, imbatranire, daune de soare, fumatul, hidratare săraci, și diverși alți factori. Epuizarea apă în organism, așa cum se întâmplă cu deshidratare, poate provoca, de asemenea, această puckering a pielii. Stratul dermal al pielii se subtiaza si produce colagen ce mai puțin timp. Care stau la baza stratul dermic al pielii este stratul subcutanat care este format din celule de grăsime care micsora cu varsta si devin mai putin capabile să susțină straturile superioare ale pielii, care face riduri, chiar mai vizibile.
Cum poti preveni aparitia ridurilor?
Din cauza degradării pielii în timp, regimul necesar pentru tratament este un protocol de prevenire.Dermapen ® promovează un proces de noi, în creștere de piele, prin știința de Terapie inducție colagen (CIT). Cel mai eficient mod de a stimula sau "induce" noua piele este de micro-needling cu Dermapen ® de metoda de ștanțare verticală. Aceasta stimulare nou se poate face rapid și ușor păstrând în același timp epiderma intact și în jos de timp la un nivel minim.
Cât de multe tratamente Dermapen sunt necesare?
Profesionist medical, puteți consulta pe un tratament prescris. Afectiuni ale pielii sunt diferite, precum și vârsta fiecărui pacient. 2-3 tratamente agresive Dermapen va oferi o diferență notabilă, cu toate acestea de 5-6 tratamente Dermapen va afișa rezultatele cele mai dramatice. Este important să se lucreze cu medicul dumneavoastră asupra a ceea ce specificul tratament pentru a observa. Odată ce starea pielii are efectele dorite, este important să se mențină stimularea de colagen de a reveni la medicul dumneavoastră sau de a efectua un nou tratament Dermapen la fiecare 12-24 de săptămâni.  http://dermapen.com/

AGELESS BEAUTY - LEARN FROM THE DUCHESS

The Derma Roller
A Brilliant Little At Home Anti-Aging Device

by Lois W. Stern


With Michelle Martel - The Duchess of Dermis
Two simple words hold the keys to understanding the concept of anti-aging skin renewal: wound and heal. The skill of the practitioner and the choice of technology makes all the difference in whether that wound ultimately stimulates the production of healthier, younger looking skin, has little impact, or worst scenario, scars the patient.

That youthful glow you see in a childís face is the result of constant skin renewal, the shedding of old skin cells continually being replenished with new cells. A babyís skin is in a constant state of renewal, shedding old cells while growing new ones. Alas, as we enter our teen years and beyond, skin renewal already begins to slow.

Research has shown that by the time we reach our forties and fifties, skin sheds approximately once every fifty-three days. As old, unshed cells build up on the skinís surface, they become dual culprits to our skinís dull, aging appearance. This is where the skill and experience of a knowledgeable practitioner who understands both theory and technique behind the wound-heal concept can come to the rescue, helping us kick the skin out of its old, lazy habits and getting it back in shape. Today one popular method for accomplishing this goal is found in a variety of laser treatments. One lesser known yet brilliant anti-aging device is a simple hand held roller, known under a wide variety of names (i.e. SKYNroller, CIT roller, Derma Roller, Microneedler). The process itself is alternately referred to as, Derna Rolling Microneedling, Collagen Induction Therapy.


Explaining How the Derma Roller Works


The Dermal Roller has extremely fine, attached needles. When rolled across the surface of the skin, these needles penetrate it, creating micro-channels which stimulate the production of collagen and elastin. These tiny holes are not visible because they are surrounded by non-penetrated skin. By adding growth factor nutrients (nourishing cosmeceuticals) to the wounded area immediately after treatment, t results are even more effective as these ingredients can be absorbed into the deeper layers of the skin. Clinical studies have shown that the Derma Roller is just as effective as non-ablative treatments such as IPL, Fraxel and CO2 laser in ultimately stimulating collagen and elastin production

In her chapter in Tick Tock, Stop the Clock The Duchess has included pictures of her client, Amy during an aggressive Dermal Roller treatment, using a hand held device with 280 two mm thick needles. A variety of different Derma Rollers are on the market today, some guided by light, others with vibrating mechanisms. They also vary in the number and thicknesses of needles, but the basic principle remains the same. Even with the most aggressive treatment, those channels fully close almost immediately after treatment.

It is important to note that more guided instruction is recommended in the use of Dermal Rollers with over 200 needles. Such intense treatments are best administered by the skilled technician, who often applies a topical anesthetic prior to treatment to minimize discomfort. Units of 150 to 192 needles are usually recommended for home use. All users should receive proper training in sterilizing their units.

What the Derma Roller Can Do For You

This Derma Roller is a non-surgical treatment option for stimulating collagen and elastin production. It helps thicken the skin, smooth away fine lines and wrinkles, rid the skin of hyperpigmentations (discolorations), fade stretch marks and tighten sagging skin. Because these treatments spare healthy tissue, they are effective even on delicate skin areas such as the neck, chest and hands. Moreover, the Roller is significantly more ìskin friendlyî than most of the more costly skin treatments. Now thatís what I call a great bang for the buck!
Now it's time to watch Michelle giving herself a Dermal Roller home treatment to see how simple this process really is. 
But if you are looking for more dramatic, faster results, with the downside of more visible temporary wounds and longer downtime, the ablative laser might be a better option for you.
Lois W. Stern is the author of Sex, Lies and Cosmetic Surgery and Tick Tock, Stop the Clock ~ Getting Pretty on Your Lunch Hour as well as numerous magazine articles. Her Professional Edition DVD is a popular aid to office staff while interacting with their patients.   
http://www.sexliesandcosmeticsurgery.com


Vezi și 

  1. Schema de tratament pentru Covid-19

  2. În medie, perioade necesară

  3. dezvoltării unui vaccin este de 12-15 ani ?

  4. Romania traiește , încă ,  din inertia bogățiilor

  5. Scara de valori a societății romanești 

  6. Europa privită din viitor

  7. Hrana vie

  8. Planurile in derulare sunt o munca in progres 

  9. Destinatii uimitoare pe glob

  10. Miracolul japonez- Drum

  11. reconstruit în patru zile

  12. Primarul care nu frură

  13. Duda a pus mâna pe Casa

  14. Regală

  15. Nu poti multiplica bogatia

  16. divizand-o !  

  17. Evolutia Laptop - Cântărea

  18. 5,44 kg

  19. O Nouă Republică

  20. A fi patriot nu e un merit, e o datorie.! 

  21. În vremea monarhiei, Țaranii romani reprezentau 90% 

  22. Miracolul din Noua Zeelandă - LYPRINOL

  23. Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

  24. Locul unde Cerul se uneste cu Pamantul

  25. Fii propriul tău nutriționist

  26. Maya ramane o civilizatie misterioasa

  27. Slăbești daca esti motivat

  28. Serbet de ciocolata

  29. Set medical Covid necesar acasă

  30. Medicament retras - folosit în diabet

  31. Brexit-ul - Spaima Europei

  32. Virusul Misterios

  33. Inamicul numărul unu al

  34. acumulatorilor 

  35. Sistemele solare - apă caldă

  36. Economisirea energiei electrice

  37.  Hoțul de cărți

  38. Aparitia starii de insolventa

  39. TRUMP ESTE PRESEDINTE

  40. Microbii din organismul uman

  41. Despre islamizarea Europei. O publicăm integral.   

  42. „Naţiunea este mai importantă ca Libertatea !”

  43. Masca ce omoară virusul    

  44.  O veste de Covid  

  45. Primul an de viaţă - Alocatia pentru copil  

  46. Tavalugul Marelui Razboi - Globaliyarea 

  47. Îndulcitorul care scade glicemia

 

Niciun comentariu: