sâmbătă, 10 octombrie 2020

Medicament retras

Penicilina este un antibiotic foarte cunoscut pentru tratarea bolilor grave, cum ar fi cancerul. Acest antibiotic puternic se dovedeste a fi, totusi, mai slab decat siropul de usturoi – un remediu natural care este de 10 ori mai puternic decat penicilina. 



Siropul de usturoi ar trebui sa fie intotdeauna la indemana ta. Nu numai ca este practic, deoarece ingredientele din care este facut sunt ieftine si uosr de gasit, dar este si simplu de fabricat.

Usturoiul are proprietati antibacteriene, antimicrobiene, antivirale si antifungice, de aceea este considerat a fi un medicament puternic.

  • 8 catei de usturoi
  • 200 ml otet de mere
  • 200 gr miere de albine

Amestecam timp de 10-15 secunde cu mixerul la viteza mare.

Pastram borcanul cu sirop de usturoi la frigider timp de 5 zile.

Adaugam 2 lingurite de sirop de usturoi intr-un pahar cu apa si consumam bautura obtinuta dimineata, imediat dupa trezire.

Vezi mai multe info AICI



Aproximativ 2,5% din populaţia adultă din SUA, respectiv 4%  din Canada și peste 10% în Anglia consumă o dietă vegetariană. Dieta vegetariană este definită ca o alimentaţie care nu conţine carne (nici de pasăre) nici peşte.  Interesul pentru vegetarianism pare să fie în creştere, tot mai multe restaurante şi cantine din cadrul instituţiilor de învăţământ oferind meniuri vegetariene încontinuu. Vânzările de produse vegetariene au înregistrat creşteri substanţiale la produse atractive pentru vegetarieni şi aceste alimente apar în mod obişnuit în supermagazine.

Dietele vegetariene oferă un număr de beneficii nutriţionale cum ar fi: un nivel mai redus al grăsimilor saturate, mai puţin colesterol şi proteine animale cât şi un nivel mai ridicat de carbohidraţi, fibre alimentare, magneziu, potasiu, acid folic şi antioxidanţi cum ar fi vitaminele C şi E cât şi de elemente fitochimice.

Cu dieta vegetariană, vegetarienii au un:
  • indice de masă corporală (BMI) mai mic decât non-vegetarienii, având astfel o greutate mai apropiată de cea ideală (cu toate consecinţele pozitive de rigoare);
  • risc de deces prin cardiopatia ischemică mai mic decât nonvegetarienii;
  • colesterol sanguin mai mic, tensiune arterială mai mică, o frecvenţă a diabetului de tip 2, a cancerului de prostată şi a cancerului de colon mai mică.

Avantajele regimului vegetarian

  • studiile au demonstrat ca incidența hipertensiunii arteriale, infarctului miocardic, diabetului și a problemelor cardiovasculare este mai scazută la adepții regimului vegetarian.  Aceste beneficii rezidă din faptul că în dieta vegetariană se regăsesc puține grăsimi saturate și în acest fel, nivelul colesterolului se menține scăzut.
  • se consideră că eliminarea din alimentație a cărnii, în special a celei roșii, diminuează riscul de cancer
  • alimentația vegetariană vine, de regulă, „la pachet” cu un stil de viață sănătos: vegetarienii sunt mai atenți la ce mănâncă, nu fumează și fac sport cu regularitate.
  • vegetarienii sunt mai feriți de riscul obezității, grație numărului mici de grăsimi saturate și a aportului caloric mai scăzut al alimentelor vegetalii; de asemenea, dacă dintr-un motiv sau altul, un vegetarian vrea să piardă câteva kilograme în plus, o poate face mai ușor decât o persoană cu o alimentație completă.
  • alimentele vegetale conțin mai multe fibre decât cele de origine animală, fapt pentru care se bucură de o digestie mai ușoară și suferă mai rar de constipație
  • vegetarienii au cantități mai mari de vitamina C și acid folic în organism, prin cantitatea mare de fructe pe care o consumă.
  • plantele verzi, care se regăsesc din belșug în dieta vegetariană conțin un număr mare de antioxidanți, fapt care încetinește distrugerea celulelor previne bolile cronice și încetinește procesul de îmbătrânire
  • eliminând carea, devine inexistent riscul unor boli și probleme precum: gripa aviară, boala vacii nebune, paraziți intestinali
  • statistic vorbind, vegetarienii trăiesc mai mult decât persoanele care consumă carne
  • planificând mesele atent, un vegetarian poate obține toți nutrienții necesari, la fel ca și un „carnivor”, cu avantajul de a fi mai sănătos decât cel din urmă
  • în general, vegetarienii acordă mai multă atenție alimentației lor, nu fumează și fac sport. Pe scurt, au un mod de viață mai sănătos. Dieta vegetariană poate fi echilibrată dacă se asigură toți nutrienții necesari și dacă nu sunt exluse prea multe alimente. În schimb, atunci când alimentele excluse sunt în numar mare, cum este cazul regimului strict vegetarian, respectarea dietei se face uneori cu dificultate.   Vezi sursa info AICI



De ce ai nevoie de o detoxifiere ?

O detoxifiere a vaccinului este importantă pentru persoanele care au primit vaccinuri din cauza toxicității inerente a vaccinurilor, împreună cu volatilitatea metalelor grele și a altor compuși anorganici. Unii dintre noi ar putea avea o reacție mai puternică la un vaccin decât alții, în funcție de  alergii , cât de mare este inflamația lor și cât de grea este încărcătura lor toxică. O persoană poate avea o reacție total diferită de alta, dar poate proveni de la același declanșator, vaccinul. Mulți oameni sunt chiar alergici la componentele vaccinurilor, cum ar fi ouăle și metalele, iar acest lucru provoacă și mai multe traume în organism.

Corpul fiecăruia ar trebui să se detoxifieze tot timpul, dar unii dintre noi le este mai greu pe baza încărcăturii sau inflamației noastre toxice. Toxinele se acumulează atunci când mecanismele de detoxifiere ale organismului nu pot ține pasul cu deșeurile celulare sau cu absorbția toxinelor din intestine. Practic, înseamnă că gunoiul intră mai repede decât poate fi procesat de corpul tău și îl elimină în siguranță din corp. Vaccinurile includ ingrediente care nu aparțin organismului, care sunt toxine pe care organismul trebuie să le îndepărteze. Aceste toxine se acumulează în ficat și în organele voastre, care mai mult înfundă funcția corpului și procesul de detoxifiere. Acest lucru afectează capacitatea corpului dumneavoastră de a funcționa, ducând la boli mai grave.

Care sunt unele dintre aceste toxine?

Totul depinde de vaccin, deci ar trebui să fiți sigur că citiți prospectul. Cineva trebuie să-l citească și, din moment ce îl injectează în corpul tău, ar trebui să fii tu. Aceste ingrediente pot fi găsite pe site-ul CDC.

  • Aluminiu
  • Proteina din ouă
  • Formaldehida
  • Glutamat monosodic
  • Thimerosal

Detoxifierea vaccinului: 6 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți

Testarea este necesară pentru a proteja corpul

Pentru oricine, am începe cu teste pentru a vedea de ce are nevoie corpul lor și cum funcționează corpul lor. Dacă cineva are o reacție, trebuie să aflăm de unde provine inflamația. Singura modalitate de a ști este să testați. Va fi nevoie să detoxifiați corpul, dar dacă se face prea devreme, aceste toxine vă pot îmbolnăvi cu adevărat. De aceea, facem testele pentru a afla unde se află corpul dvs. și cum să îl pregătiți pentru o  detoxifiere . Vom testa inflamația, vom testa pentru a ne asigura că ficatul funcționează și alte teste bazate pe individ. Odată ce sunt gata, vom face tot ce putem pentru a sprijini procesul de detoxifiere și pentru a susține acele căi hepatice.

Îndepărtați alimentele toxice și alte toxine chimice

Corpul tău nu se poate vindeca dacă este bombardat cu alte toxine. Începeți prin a elimina toate substanțele chimice din viața de zi cu zi. Schimbați produsele personale, ustensilele de gătit, produsele de curățat pentru uz casnic, detergenții pentru rufe și alte obiecte utilizate în mod obișnuit pentru versiuni mai curate. Este, de asemenea, timpul să vă detoxificați dieta. Vă recomandăm o detoxifiere de 30 de zile pentru a vă curăța dieta și a vă reseta corpul. Alimentele care se adaugă la încărcătura toxică sunt îndepărtate pentru a ameliora stresul asupra corpului, astfel încât organismul să se poată concentra asupra curățării metalelor grele / toxinelor. Vă recomandăm întotdeauna să vă asigurați că mâncați opțiuni non-OMG și organice, în special în acest timp.

Adăugați grăsimi în dieta dvs.

Deoarece metalele grele   sunt atrase de grăsimi, adăugăm o grăsime, cum ar fi uleiul de pește, pentru a le ajuta să le scoată din corp. Dacă nu le scoatem din corp, ele rămân în grăsimea corpului sau în creierul tău. Adăugați grăsimi sănătoase bune în dieta dvs. pentru a vă ajuta să vă susțineți corpul în timpul detoxifierii. Nu vă faceți griji, grăsimile nu vă vor îngrași. Corpul tău are nevoie de grăsime.

Suplimente pentru sprijinirea detoxifierii

Pe baza testării individuale și a alergiilor pacientului, vă recomandăm suplimente care susțin corpul individual al pacientului. Am folosi suplimente pentru a sprijini procesul de detoxifiere, a construi glutation și a altora personalizate pentru pacient, care urmează să își maximizeze căile de detoxifiere.

Există, de asemenea, suplimente și alimente care se leagă de metale în organism. Cărbunele activat , chlorella, coriandrul, usturoiul și alte lianți vor ajuta la apucarea acestor metale grele   și la aducerea lor la ieșirea din corp.

Chiropractica este mai mult decât o ajustare

Nu treceți peste programările chiropractice în timpul detoxifierii. Chiropracticienii vă mențin sistemul nervos în funcțiune și corpul funcționează. Sistemul tău nervos este sistemul de semnalizare care îți spune corpului ce trebuie să facă. Aceasta include acele organe importante care ajută la procesul de detoxifiere a vaccinului. O ajustare este un alt mod de a reduce inflamația care poate inhiba procesul de detoxifiere.

Masaj, saună, exerciții fizice ușoare și baie de detoxifiere

În timpul detoxifierii vaccinului doriți să mențineți sângele în mișcare. Tehnici precum masaj, saună, exerciții fizice ușoare și o baie de detoxifiere vă pot ajuta corpul în timpul detoxifierii. Masajul ajută la mutarea toxinelor din mușchii și țesuturile dvs. în sistemul limfatic. Exercițiul ușor pune corpul în mișcare, dar gândiți-vă la plimbări ușoare și exerciții mai ușoare. Băile de sare Epsom ajută la extragerea acestor toxine din corp. O saună vă mărește ritmul cardiac și transpirația este o modalitate de a elimina toxinele din corp.

O detoxifiere a vaccinului este importantă

Toți cei care au avut un vaccin au nevoie de o detoxifiere pentru a sprijini organismul și cea mai bună funcție a acestuia. Este nevoie de timp pentru a anula ani de acumulare toxică. Fiecare persoană este diferită, de aceea recomandăm întotdeauna să consultați un practicant competent care va testa pentru a afla cum funcționează corpul dumneavoastră.

Scris de Dr. Mitch Sutton  Vezi Sursa Info AICI



Un medicament pentru tratarea diabetului, retras de pe piaţă. 
Provoca CANCER


Compania farmaceutică din India ”Marksans Pharma Limited” a retras de piață comprimatele cu eliberare prelungită de clorhidrat de metformină, deoarece nivelulze NDMA, un posibil cancerigen uman, s-a dovedit a fi mai mare decât limita zilnică admisă, conform CNN.

Noile vaccinuri


Vezi mai Mult - Arenție   Provoca CANCER


Nu mai lua acest medicament: 
E periculos! Milioane de români îl folosesc 

Un medicament folosit în tratamentul bolnavilor de diabet a fost retras de pe piaţă, deoarece avea în compoziție un nivel ridicat al unui agent posibil cancerigen, avertizează medicii.

Compania farmaceutică indiană Marksans Pharma Limited retrage comprimatele cu eliberare prelungită de clorhidrat de metformină, deoarece nivelul lor de NDMA, un ”posibil cancerigen uman”, s-a dovedit a fi mai mare decât limita zilnică admisă, respectiv 96 nanograme.

Comprimatele de metformină sunt utilizate pentru tratarea diabetului de tip 2 şi sunt concepute pentru a reduce nivelul de glucoză. Măsura retragerii se aplică în cazul comprimatelor de metformină între 500 mg şi 750 mg, vândute sub numele de marcă Time-Cap Labs, Inc. Totuşi, acesta nu este singurul produs avut în vedere de autorităţile americane.

În ultimul an s-a descoperit că mai multe medicamente pe bază de metformină conţin cantităţi mult prea mari de NDMA. Alte 7 companii farmaceutice au retras de pe piaţă comprimate cu eliberare prelungită de clorhidrat de metformină, din cauza potenţialului lor cancerigen, potrivit Mediafax. 

Codurile produselor   FDA (Autoritatea de reglementare în domeniul medicamentului din SUA) încă investighează provenienţa ingredientului NDMA şi modul în care acesta ajunge în produsele folosite în tratamentul persoanelor diabetice. Compania indiană Marksans Pharma Limited nu a dezvăluit doza de NDMA din produsele retrase.

Măsura se aplică următoarelor produse (care pot fi identificate cu ajutorul codurilor):

Comprimate cu eliberare prelungită de clorhidrat de metformină, USP 500 mg:

49483-623-09

49483-623-01

49483-623-50

49483-623-10

Comprimate cu eliberare prelungită de clorhidrat de metformină, USP 750 mg:

49483-624-01

La începutul anului, Uniunea Europeană a luat o decizie similară și a blocat de la vânzare toate medicamentele care conțin Ranitidină, foarte folosite de români în afecțiunile digestive.

În decembrie 2019, mai multe loturi ale medicamentului Debridat, utilizat inclusiv pentru copii şi sugari, au fost retrase de pe piaţă în România, întrucât recipientul ar fi putut conţine un corp străin metalic ca urmare a unui incident care a avut loc pe linia de umplere, la locul de fabricaţie din Franţa. Anunţul a fost făcut de Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România: 

Informație are la bază două surse : Arenție   Provoca CANCER  și  Conform CNN.




Niciun comentariu: