joi, 20 februarie 2014

Implantul cu silicon

Tot ce trebuie sa stii inainte de operatia de marire a sanilor

Vrei sa iti pui silicoane? Iata tot ce trebuie sa stii inainte de operatia de marire a sanilor
Operatia de augumentare mamara este una dintre cele mai frecvente interventii chirurgicale in alegerile femeilor din intreaga lume. Decizia de a-ti mari sanii trebuie totuşi facuta cu cap, multe paciente avand idealuri eronate şi temeri nejustificate. 

Nu ezita, citește și 

 


“Cand o pacienta este dornica de un bust mai generos, vine şi se prezinta in fata medicului specialist cu sperantele şi aşteptarile sale. 
Cel mai adesea, implanturile se vor a fi cat mai mari şi mai vizibile, dar totuşi sa para naturale. Ei bine, lucrul acesta e imposibil. Pentru ca sanii sa aiba un aspect natural, aceştia trebuie sa fie adaptati toracelui, adica zonei in care se aplica implanturile de silicon”, sustine medicul specialist in chirurgie estetica, dr. Calin Doboş.

Operatia de augumentare mamara consta in crearea unei incizii prin care se va realiza “buzunarul” in care se va introduce proteza mamara. Timp de 50-60 de minute pacienta va fi sub anestezie generala, un somn din care se va trezi cu bustul dorit, cu visul implinit. Cicatricile sunt plasate in aşa maniera incat sa nu fie foarte vizibile, timpul şi grija fiind elementele care vor garanta vindecarea.
Tipuri de implanturi mamare
Protezele mamare au cunoscut, odata cu evolutia tehnologiiilor medicale, numeroase forme, compozitii si marimi.
Invelisul care il acopera este compus din silicon şi presupune doua optiuni: nedet sau texturat.Cel texturat e mai bun.
Din punct de vedere al continutului, implantul mamar poate fi umput cu silicon sau cu ser fiziologic. Cel mai frecvent folosit este cel cu silicon, deoarece este asemenea sanului, natural la atingere. Implantul cu ser fiziologic, deşi presupune incizii mai mici, este mai tare la atingere, iar in timp se dezumfla.
Cand vorbim de forma, implantul poate fi rotund sau anatomic. Cel anatomic e mai natural si umple mai bine partea de sus a sanului (fiind mai inalt).
Decizia asupra implantului mamar se ia impreuna cu medicul specialist dupa o informare exhaustiva, inclusiv asupra complicatiilor posibile si a durabilitatii in timp.
Ce trebuie sa faci şi sa nu faci inainte de interventia de marirea a sanilor
Dr. Calin Dobos, chirurg estetician, ne spune cum trebuie sa ne pegatim pentru operație: ”Cu doua saptamani inainte de operatie este interzisa administrarea medicamentelor care contin aspirina. In zilele ce preced interventia, pacienta trebuie sa se spele cu un sapun antibacterian şi cu o zi inante sa renunte la aplicarea cremelor de corp. In cele 6-8 ore dinainte de operatie nu se mananca, iar in ultimele 4 ore şi consumul de apa este interzis. De asemenea, este indicat ca pacienta sa aiba macar o unghie nevopsita, pentru pulsoximetrie”.
Dupa interventie, pacienta va trebui sa poarte haine lejere şi comode care se incheie in fata. Recuperarea va decurge mai rapid daca somnul se va face pe o suprafata putin inclinata, astfel incat implantele sa stea intr-o pozitie cat mai naturala, doar in primele 2 nopti. De asemenea, evita  intinderi care ar forta operatia.  http://www.perfecte.ro/

Vezi și 

  1. Schema de tratament pentru Covid-19

  2. În medie, perioade necesară

  3. dezvoltării unui vaccin este de 12-15 ani ?

  4. Romania traiește , încă ,  din inertia bogățiilor

  5. Scara de valori a societății romanești 

  6. Europa privită din viitor

  7. Hrana vie

  8. Planurile in derulare sunt o munca in progres 

  9. Destinatii uimitoare pe glob

  10. Miracolul japonez- Drum

  11. reconstruit în patru zile

  12. Primarul care nu frură

  13. Duda a pus mâna pe Casa

  14. Regală

  15. Nu poti multiplica bogatia

  16. divizand-o !  

  17. Evolutia Laptop - Cântărea

  18. 5,44 kg

  19. O Nouă Republică

  20. A fi patriot nu e un merit, e o datorie.! 

  21. În vremea monarhiei, Țaranii romani reprezentau 90% 

  22. Miracolul din Noua Zeelandă - LYPRINOL

  23. Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

  24. Locul unde Cerul se uneste cu Pamantul

  25. Fii propriul tău nutriționist

  26. Maya ramane o civilizatie misterioasa

  27. Slăbești daca esti motivat

  28. Serbet de ciocolata

  29. Set medical Covid necesar acasă

  30. Medicament retras - folosit în diabet

  31. Brexit-ul - Spaima Europei

  32. Virusul Misterios

  33. Inamicul numărul unu al

  34. acumulatorilor 

  35. Sistemele solare - apă caldă

  36. Economisirea energiei electrice

  37.  Hoțul de cărți

  38. Aparitia starii de insolventa

  39. TRUMP ESTE PRESEDINTE

  40. Microbii din organismul uman

  41. Despre islamizarea Europei. O publicăm integral.   

  42. „Naţiunea este mai importantă ca Libertatea !”

  43. Masca ce omoară virusul    

  44.  O veste de Covid  

  45. Primul an de viaţă - Alocatia pentru copil  

  46. Tavalugul Marelui Razboi - Globaliyarea 

  47. Îndulcitorul care scade glicemia



Implantul cu silicon: tot ce trebuie sa stii despre interventie


Care este cea mai frecventa interventie estetica solicitata de paciente?
Gandita pentru femeile care nu sunt multumite de marimea actuala a bustului, operatia de augmentare mamara reprezinta cea mai frecventa interventie estetica.
Aceasta presupune marirea sanilor sau restabilirea volumului acestora, fiind recomandata femeilor care au suferit o modificare a bustului dupa nastere si alaptare sau in urma pierderii in greutate. Mamoplastia de augmentare se realizeaza prin plasarea unor implanturi siliconice sub glanda mamara sau sub muschiul pectoral, cu scopul de a accentua sanii mici, de a corecta asimetriile acestora sau de a restaura consistenta lor. Operatia necesita anestezie generala si dureaza aproximativ 1-3 ore.
In primele ore dupa trezire, unele persoane pot manifesta urmatoarele efecte secundare: raguseala, dureri de cap, ameteala, greata, dureri musculare, oboseala. Aceste efecte se diminueaza pe masura ce anestezicele sunt eliminate din corp. Este indicat ca pacienta sa urmeze sfaturile chirurgului si sa aiba alaturi un membru al familiei, pentru ajutor si insotire la controale. De obicei, activitatea se poate relua dupa 2-3 zile, dar se recomanda evitarea solicitarii bratelor.
Dupa operatie pacienta va purta o bustiera pentru a realiza o pozitionare corecta a sanilor in timpul vindecarii si pentru a mentine simetria si compactarea acestora. Totodata, recomand ca pacienta sa se odihneasca si sa evite ridicarea greutatilor, aplecarea sau alte activitati obositoare, deoarece pot provoca disconfort si intarzia vindecarea.
Care sunt optiunile disponibile pentru implantele de marire a sanilor?
Cea mai frecventa intrebare pe care o primesc de la paciente este legata de forma implantului: implant anatomic sau rotund.
Atunci cand chirurgul estetician stabileste impreuna cu pacienta ce forma de implant i se potriveste, este foarte important sa se prezinte atat avantajele cat si dezavantajele fiecaruia. Fiecare pacienta este unica, iar constitutia fizica si caracteristicile tesuturilor trebuie sa fie extrem de minutios analizate pentru obtinerea unui rezultat optim.
La ora actuala, implantele difera in functie de forma (rotunde sau anatomice) si de continut (ser fiziologic, gel siliconic cu diverse densitati, implante mixte, etc). Forma, volumul si continutul implantelor sunt esentiale in obtinerea rezultatului dorit. Implantele anatomice cunoscute si sub denumirea de “implanturi in forma de lacrima” confera un aspect natural si discret sanilor datorita faptului ca in partea de sus nu au un volum atat de mare. In acelasi timp, in cazuri speciale, prezinta avantajul de a evita ridicarea sanilor. Implantele rotunde confera sanilor o forma mult mai agresiva, deoarece au acelasi volum atat in partea de sus cat si in cea de jos, iar acestia par mai mari si mai plini.
Forma implantul mamar este aleasa in functie de urmatoarele criteriile esentiale: calitatea partilor moi ale sanului (piele si tesut glandular), inaltime, greutate, circumferinta toracelui si mai ales de asteptarile pacientei dupa operatia de marire a sanilor. Toate aceste detalii se stabilesc in urma consultatiei pentru ca fiecare pacienta sa inteleaga toate implicatiile si pentru a arata asa cum isi doreste.
Pana la data de 14 decembrie, primele 10 paciente care se programeaza in Spitalul Medicover pentru operatia de marire a sanilor vor beneficia de 25% reducere, pretul promotional fiind de 2490 euro.    Autor: Forbes România

Un comentariu:

DavidGenis spunea...

Vă mulțumim pentru toate aceste resurse grozave. Cred că principalul lucru este să menții motivația ridicată și să nu renunți niciodată. Acest sfat a fost foarte util și poate ajuta cu adevărat pe oricine caută un succes în pierderea în greutate. Pentru a avea sfaturi bune de pierdere în greutate, trebuie să vă autentificați pe câteva site-uri foarte bune. Unul dintre cele mai bune site-uri web este https://thebreathtakingbride.com/