luni, 8 octombrie 2012

Încetinirea imbatrînirii


Cine spune imbatranire a pielii nu poate contesta forța de gravitație? Atunci când de ani de un drum rămân în pielea profundă și superficială, nu exclama, atâta timp cât timpul zilei - conturul fermitate - Neiwaijianxiu, - Noapte bună de întreținere "Aceste patru etape, dată când virați la îmbătrânirea oprit, vârsta regresiunea este în întregime posibil.



Pasul unu: soare in timpul zilei
  Dacă ați acordat o atenție, atunci veți afla că, nu de protecție solară, problemele cele mai bune piele de protecție solară, variind de la pigmentarea negru, unul serios liniile fine apar mai devreme în fața ta.
  Să nu crezi că nu te duci afară, stau acasă toată ascuns zi la birou, pielea nu va fi supus la daune UV, sunt suficiente pentru a face schimbările pielea ta după o fereastra insorita, fluorescente, si copiatoare. Ceea ce nu este toată ziua poartă îmbrăcăminte de protecție la soare pot fi rezolvate.
  Albire: nu face protecție solară nu poate cu siguranță alb, dar nu fac protecție solară va înnegrește îndurând ultimul cuvânt, toate acestea, cu dezvoltarea industriei de frumusete, cum ar fi protecție solară conține ingrediente se pot bucura de UV izolarea și recolta de albire efect.
  Ulei: o mulțime de mare expansiune de protecție solară va prea gras gust, asa ca alege un efect de protecție solară pentru ten gras si vara de ulei ușor, este cea mai adecvată.
  Mild: ingrediente iritante de protecție solară chimice musculare multora sensibilă nu poate încărca, așa că, în scopul de a permite un efect de protectie solara mai stabilă, în scopul de a permite pielii să accepte ingrediente sigure, marca de siguranță de protecție solară ar trebui să fie, de asemenea, incluse în lista ta de frumusețe.

Vezi și 

  1. Schema de tratament pentru Covid-19

  2. În medie, perioade necesară

  3. dezvoltării unui vaccin este de 12-15 ani ?

  4. Romania traiește , încă ,  din inertia bogățiilor

  5. Scara de valori a societății romanești 

  6. Europa privită din viitor

  7. Hrana vie

  8. Planurile in derulare sunt o munca in progres 

  9. Destinatii uimitoare pe glob

  10. Miracolul japonez- Drum reconstruit în patru zile

  11. Primarul care nu frură

  12. Duda a pus mâna pe Casa Regală

  13. Nu poti multiplica bogatia divizand-o !  

  14. Evolutia Laptop - Cântărea 5,44 kg

  15. O Nouă Republică

  16. A fi patriot nu e un merit, e o datorie.! 

  17. În vremea monarhiei, Țaranii romani reprezentau 90% 

  18. Miracolul din Noua Zeelandă - LYPRINOL

  19. Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

  20. Locul unde Cerul se uneste cu Pamantul

  21. Fii propriul tău nutriționist

  22. Maya ramane o civilizatie misterioasa

  23. Slăbești daca esti motivat

  24. Serbet de ciocolata

  25. Set medical Covid necesar acasă

  26. Medicament retras - folosit în diabet

  27. Brexit-ul - Spaima Europei

  28. Virusul Misterios

  29. Inamicul numărul unu al

  30. acumulatorilor 

  31. Sistemele solare - apă caldă

  32. Economisirea energiei electrice

  33.  Hoțul de cărți

  34. Aparitia starii de insolventa

  35. TRUMP ESTE PRESEDINTE

  36. Microbii din organismul uman

  37. Despre islamizarea Europei. O publicăm integral.   

  38. „Naţiunea este mai importantă ca Libertatea !”

  39. Masca ce omoară virusul    

  40.  O veste de Covid  

  41. Primul an de viaţă - Alocatia pentru copil  

  42. Tavalugul Marelui Razboi - Globaliyarea 

  43. Îndulcitorul care scade glicemia

  44. VIRUSUL - SPAIMA OMENIRII

Pasul doi: profil compact
  Părți din piele de cea mai ușor să crească ridurilor decat falduri nasolabial și linii ochi, cioara picioarele lui, astfel încât indiferent de descoperire este ceva grav și nu a fost găsit aparitia liniilor fine și de întărire schiță a contesta gravitatea.
  Umeziti: a lupta împotriva ridurilor, profil compact în afară de esenta, mai eficientă, ea este un produs de hidratare, indiferent dacă este vorba de o crema, lotiune sau masca, ingredientele de hidratare a mânca în piele este ceva serios.
  Detalii: uneori obiceiuri greșite și detalii crea motive de imbatranire, cum ar fi lipsa de somn, de exemplu, de multe ori au maxilarului inferior, va face pielea de-a lungul creșterii gravității.
  Masaj: Viața este mișcare, iar pielea trebuie moderată exercițiu pentru întreținere pentru masaj moderate pot ajuta pielea revitalizant Tongluo, după tragerea masaj în sus, anti-imbatranire a pielii va fi punctul de mai multă memorie.

Al treilea pas: pe plan intern și extern
  Culoarea este bun strălucea prin la interior spre exterior, astfel încât atunci când metabolismul, conținutul ridicat de oxigen în sânge, pielea va arata rosie si stralucitoare. Lansat atât în ​​interiorul cât și în afara planului de întreținere este foarte necesar.
  Frotiu: Nu plâng de faptul că un strat cu strat acoperit pe la produsele de îngrijire a pielii fac munca utilă în selectarea produselor, in plus fata de întreținere de bază, atât antioxidant și întreținerea atât a produselor poate preveni imbatranirea.
  Dieta: condiționat interior este încă foarte importantă, pielea radianta trebuie să treacă printr-o gamă largă de elemente nutritive pentru a realiza concilierea roșii antioxidante, telina, struguri de celuloză brută și excelent efect anti-imbatranire este masa un element esențial al .
Pasul 4: Noapte buna întreținere
  Nu subestima acest pas, importanța de întreținere Noapte bună, uneori mai bine decât întreținerea dimineață, petrece un pic de timp mai mult pentru a face mai mult de întreținere, astfel încât să poate fi mai mic decât altele un pic mai mult. Încetini ritmul de întreținere, în acțiune fiecare de îngrijire a pielii de îngrijire a pielii în timp Jia puncte Rujia, uneori, decât esența prețul ridicat pentru a fi mai practic.
  Lent: viata va incetini viață, de întreținere după cum puteți va incetini de întreținere, veți găsi că, atunci când acțiunea de întreținere a încetini după ce fiecare tactici de frotiu la fiecare proces de curățare devine clar nivelul ajunge la zero sens mort adevărat.
  Încălzire: masaj permite celulelor pielii activă, aceleași etape în procesul de încălzire de întreținere efect de întreținere masca de incalzire dublu, incalzire esență, trebuie să avem în vedere, plus Wenqing Jie.
  Uleiuri esențiale: aceeași seară este cel mai bun timp să se relaxeze spiritul, obosit după o zi lungă aprins vaporizator, curl aroma umplut cu pielea si mintea, veți găsi că aceste probleme ale zilei sunt uitate sau ignorate.
Editor frumusetea Alegerea produsului:
  1 Shiseido Shiseido noua luminoase soare de vara de protecție solară SPF30 Cremă de Zhen eficiența + PA + + +
  2 Mary Kay Marykay Magic atunci când buna strans Yan Essence
  3. Aromat Aromatime cazarea iarba de lamaie aromă echilibrată facială
  4 spațiul inversă revitalizantă Christian Dior în Yan crema de noapte de reparatie Zhizhen (Acest articol Sursa: Ariel femei de rețea)
  ( Sursa: femeie NetEase)

Niciun comentariu: