Cele mai bune 8 alimente pentru prevenirea imbatranirii
De ce prevenirea imbatranirii? Fiindcă trebuie să ne păstrăm corpul – şi organismul în general – cât mai tânăr cu putinţă pentru o perioadă cât mai îndelungată, asa incat vă propunem o scurta listă cu alimente ce ajută in a ne menţine corpul frumos si sănătos!
Pe lângă aceste simple lucruri , următoarele alimente sunt recunoscute pentru proprietățile lor de prevenire a imbatranirii și ar trebui să le includeți în mod regulat în dietele voastre:
1. Avocado:
UVC, reușește să distrugă virusurile în doar câteva secunde.
Europa este o "cum ar fi pe care am moștenit-o"
Robotul ADN ar putea ucide celulele canceroase
SARS a fost o boală relativ rară; la sfârșitul epidemiei, în iunie 2003
2. Fructe de Pădure:
3. Legume Crucifere:
4. Tomate (roșii):
Tomatele conțin licopen, ce face parte din familia carotenoidelor și este de două ori mai puternic decât beta-carotenul.
Studii recente arată că licopenul reduce riscul cancerului de sân, pulmonar și de colon. Roșiile mai conțin și antioxidantul glutation - care stimulează funcția imunitară.
Trebuie remarcat faptul că roșiile sunt mai bine consumate fierte – deoarece căldura face antioxidanții prezenți în roșii mai ușor de procesat pentru organism.
UVC, reușește să distrugăvirusurile în doar câteva secunde.
Europa este o "cum ar fi pe care am moștenit-o"
Robotul ADN ar putea ucide celulele canceroase
SARS a fost o boală relativ rară; la sfârșitul epidemiei, în iunie 2003
5. Usturoi:
Acești antioxidanți ajută la reducerea riscului bolilor de inimă, a multor forme de cancer și bineînțeles, la prevenirea imbatranirii. Usturoiulstimulează sistemul imunitar și protejează împotriva multor boli infecțioase.
6. Ceai:
Se credea că ceaiul verde conține cantități mai mari de antioxidanți decât ceaiul negru, dar studii recente au arătat că ambele sunt la fel de benefice.
7. Spanac:
Acestea se datorează conținutului său de luteină - un puternic antioxidant găsit în spanac și este pigmentul principal în maculă.
8. Morcovi:
Ca și tomatele, morcovii sunt mai bine consumați fierți deoarece conțin antioxidanți mai ușor de procesat decât morcovii cruzi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu