luni, 4 iunie 2012

Apa - Suflet şi Muzică

Imagini şi informaţii despre apă








Apă de ploaie?
În tradiţia spirituală a orientului, apa e considerată cel mai umil element dintre cele cinci: pământ, apă,  aer, foc şi eter. Ocupă întotdeauna o poziţie inferioară, în bălţi, în pârâiaşe şerpuitoare mergând pe marginea drumului, parcă necutezând la înălţimile semeţe. Şi totuşi, puterea ei este aproape necunoscută. Iar secretele ei printre cele mai mari. Apa este suportul vieţii. Iar cei care au ştiut cum să se apropie de ea au reuşit să-i afle o parte din taine, atât de bine ascunse.
Anomalii şi întrebări…
Cercetătorii au studiat apa foarte intens, dar nu au găsit explicaţii la comportamentul imprevizibil al acesteia. De exemplu, de ce densitatea apei creşte înainte de punctul de îngheţ şi scade după îngheţ. Orice substanţă se contractă când este răcită, apa se comportă pe dos: se dilată. Sau, când apa lacurilor de exemplu îngheaţă, gheaţa e doar la suprafaţă, iar dedesubt apa mai grea rămâne lichidă.  Fără această anomalie, peştii ar îngheţa în apele unde  temperatura e sub 0°C.
De asemenea, apa din pori şi capilare poate crea presiuni enorme. Într-o sămânţă, presiunea atinge 400 atmosfere în momentul germinării, astfel că o plantă care încolţeşte poate să străpungă asfaltul.
Ştiinţa modernă nu a reuşit încă să răspundă la întrebările:
- De ce apa are cea mai mare tensiune superficială dintre toate lichidele ?
- De ce apa este singura substanţă de pe planetă care poate exista în trei stări: lichidă, solidă şi gazoasă ?
- Cum poate apa să se ridice prin trunchiurile unor copaci gigantici sfidând legea gravitaţiei şi opunându-se la presiuni de zeci de atmosfere?
- De ce este cel mai puternic solvent de pe Pământ ?
Deocamdată nu s-au găsit alte molecule care să aibă toate aceste „anomalii” la un loc. Se afirmă că dacă chiar şi una dintre aceste „anomalii” ar lipsi, viaţa însăşi nu ar exista pe planetă. Fiecare proprietate a apei este unică şi nu se potriveşte cu uşurinţă în ansamblul legilor general acceptate ale fizicii.

Apa are memorie ?

S-a formulat o ipoteză extraordinară. Această teorie ar putea să explice comportamentul imposibil de prezis al apei: APA ARE MEMORIE. Multe experimente făcute în diferite ţări au demonstrat că apa recepţionează şi înregistrează toate influenţele exterioare. Apa îşi aminteşte tot ceea ce se petrece în spaţiul care o înconjoară. Orice substanţă care vine în contact cu apa îşi lasă amprenta în structura acesteia. De exemplu, apa păstrată în vase de argint se transformă în apă vindecătoare. Argintul coloidal este un foarte bun antibiotic care de mulţi ani se fabrică în unele ţări. Această apă cu concentraţia de 1 atom argint la 100 milioane atomi apă poate omorî toţi germenii dintr-o rană şi ajută la vindecarea a peste 400 de boli.

Structura versus compoziţia

O dată cu înregistrarea de noi informaţii, apa dobândeşte noi proprietăţi. Şi totuşi compoziţia ei chimică rămâne neschimbată.
Noua descoperire dovedeşte că structura apei este cu mult mai importantă decât compoziţia sa chimică.
Modul de organizare a moleculelor apei reprezintă structura acesteia. Moleculele de apă se unesc pentru a forma grupuri numite clusteri – grupuri moleculare.
Se presupune că aceşti clusteri funcţionează asemenea unor celule de memorie în care apa înregistrează toate interacţiunile sale cu lumea.
Orice schimbări în câmpul electric din apropierea apei produc modificări în structura sa (de ex. când se aprinde lumina). Structura sa, la fel ca un sistem viu, reacţionează la orice influenţă externă. Măsurători moderne au arătat că în fiecare dintre celulele de memorie ale apei se găsesc peste 400000 de unităţi informaţionale, fiecare având propriul mod de a interacţiona cu mediul înconjurător. Putem să ne imaginăm un cluster ca fiind un grup de molecule într-un aranjament specific. Acesta va supravieţui doar pentru o scurtă perioadă de timp. Dar dacă îl considerăm ca o structură din care unele molecule pleacă iar altele vin, înlocuindu-le automat, clusterul poate să-şi menţină aranjamentul pentru o perioadă îndelungată.
Faptul că aceste structuri de tip cluster prezintă stabilitate confirmă ipoteza că apa poate să înregistreze informaţie. Structura moleculară este ca un alfabet al apei, la fel cum structura ADN – ului reprezintă un alfabet cu 4 litere. Apa ar putea fi precum memoria unui computer biologic.

Apa are emoţii ?

Au fost realizate multe experienţe pentru a se vedea efectul pe care diverşi factori (câmpuri electrice, câmpuri magnetice, diverse obiecte, precum şi prezenţa omului şi emoţiile umane pozitive sau negative) îl au asupra probelor de apă. Rezultatul a fost că emoţiile umane sunt cele mai puternice elemente de influenţă.
Într-unul dintre numeroasele experimente realizate de profesorului Korotkov, un grup de oameni a fost rugat să proiecteze asupra unui recipient cu apă din faţa lor, emoţii pozitive: iubire, tandreţe şi grijă. Asupra unui alt recipient oamenii au fost rugaţi să proiecteze un alt tip de emoţii: frică, agresiune, ură. Apoi s-au făcut măsurători asupra mostrelor. Apa a înregistrat modificări într-o anumită direcţie sau în alta, în funcţie de caz.
Emoţiile pozitive, cum ar fi iubirea, măresc nivelurile energetice ale apei şi o stabilizează, iar cele opuse îi micşorează energia şi realizează modificări radicale în apă.
După cum puteţi vedea din imaginile de probe de apă congelate, o mulţime de a vorbi despre calitatea lor şi de mediul lor.
Apa de la robinet

Apa de la robinet care le folosim în fiecare zi fără să mă gândesc la asta mai mult, este o variatie de mai multe forme.Cele mai multe de apă la robinet vine direct din râuri. Râul de apă sunt colectate într-o instalaţie de tratare a apelor uzate care urmează să fie sterilizate şi dezinfectate cu clor. Apoi se trece prin conducte la toate la nivel mondial. În oraşele mari, a devenit obişnuit pentru a include o unitate de purificare a apei de la robinet: În majoritatea oraşelor, apa este poluată. Cât de puternică este această poluare, şi acolo este apa râului iniţial contaminate? A fost pe cale sa  de a robinet contaminate în casă? Cât de murdară este apa de izvor?
Tokyo apa de la robinet

Aici este cunoscut faptul că Japonia poate fi găsit în apa de băut clor, clorurate tri-halou metan şi a altor substanţe chimice care afectează echilibrul hormonal al organismelor. Dacă beţi apă în oraşele mari, puteţi mirosi clor. Ştim că pentru acest motiv, apa de la robinet este prea sanatos. Apa provine din rezervoare şi râuri cu dezinfectant, pentru a face potabila. Şi pentru că există un semn pe> nu dezinfectant ataşat de oameni> dăunătoare, noi trebuie să credem tot ce a fost în ordine. Dar mulţi oameni folosesc dispozitive de purificare a apei pentru a elimina aceste substanţe aparent inofensive, pe care le ştiu instinctiv că ameninţă corpul ei.

Această imagine pare să arate că apa din Tokyo nu este la fel de bun ca ne-am aşteptat. În această imagine de la apa de la robinet din Tokyo, se arată nici o cristalizare.

Paris, Franţa

Apa de la robinet din Paris, în cazul în care Sena curge. Eşantion, nu a cristaliza de usor, dar era mai bine decât ne-am aşteptat.
  
Vancouver, Canada

Cristalele au arătat de apă pentru apa de la robinet, forme foarte frumoase de cristal.
  
Apa în natură

Nu a fost apa de pe pământ mult timp înainte de mensché apărut. Ea a repetat ciclul natural mod constant. Ne-am împrumutat de apă din acest ciclu de uşor. Am împrumutat-o, ci pentru că era atât de uşor, am început cu avans de industrializare, utilizarea prea mult de ea.

Apa are puterea de a se cureţe. De exemplu, atunci când apa de ploaie pătrunde în sol, aceasta se filtrează prin sol şi devine parte a apelor subterane. Apa este, de asemenea, purificat, atunci când se evaporă din râuri şi lacuri şi vor fi nori pe cer. Acestea sunt doar câteva din procesele naturale de purificare.

Astăzi, prin intervenţia omului, o cantitate mare de substanţe chimice au căzut în pământ, care primeşte apa de ploaie, deoarece pătrunde. Acest lucru înseamnă că sunt deja contaminate de apă sol si apa de izvor. Aceasta poluare provine de la canalizare de la instalaţiile de tratare a apelor reziduale, de evacuare auto, funingine şi fum de la fabrici, fumul de la incineratoare de deşeuri şi de centralele nucleare, care acum sunt construite.

Este dificil de a găsi apă chiar mai natural. Aici ne arată o   serie de imagini ale cristalelor de apă din izvoare naturale, râuri, etc

 Sanbu-Ichi, Yusui sursa de apa

Dintr-un eşantion de Sanbu-Ichi-izvor de apa, am primit un cristal frumos. Se compune din topirea zapezilor din Yatsugatake munte.

Sursa de Lourdes, Franţa

Sursa sacru se numeste Lourdes sursa de uimire. În fiecare an, aproximativ patru milioane de oameni din întreaga lume pentru a vizita.
  
Râuri, lacuri şi mlaştini

Ploaia care cade pe munţi şi păduri, este hrana pentru copaci. Acesta se infiltreaza prin sol are loc, împreună, formând fluxuri mici subterane. Cu suficienta apa, aceste fluxuri de la râuri mari şi puternice. Aceste râuri, la rândul său colecta energie şi apă suficientă pentru a pătrunde în munţii abrupţi, în cazul în care se desfăşoară bogat în substanţe nutritive din sol munte cu ei.

Cum este starea în zonele populate? Arată modul în care cristalele de apă ale râurilor, pe care le descriu ca fiind în mod clar?
  
Shinano River, Prefectura Niigata

Imagini de cristale de apă din cursul superior şi inferior ale Shinano, care curge prin prefecturile Niigata şi Nagano.Unul uita la cristale, ca raul este poluat atunci când ajunge în zonele urbane.
   
Apa de redare a muzicii

Cum de a reda muzica de la apa?

Am ales apa distilata ca bază pentru experimentele noastre, deoarece are o structură simplă de cristal, cu cel mai mic număr de impurităţi. Apă distilată este plasat între două difuzoare, şi o piesă întreg de muzică este jucat la volumul normal. Apoi, partea de jos a sticlei este exploatat. Sticla eşantion este permis să stea peste noapte. A doua zi, ea este din nou lovit de bine înainte de apă este îngheţat, astfel că forma cristale. Apoi, cristalele au fost fotografiate.
   
Mozart, Simfonia nr 40 în G minor


O compoziţie profund faptul că acţionează ca o rugăciune de frumusete. Aceasta muzica vindecă Hertz a ascultătorului uşor.  
Chopin a rămas bun cântec



Forma de bază a cristalului este aproape perfect divizată în părţi mici, care au fost fiecare <> separat.
  Heavy Metal Muzica




Aceasta muzica este plin de furie şi lumea pare să se plange. Ca urmare, structura bine-format hexagonal de cristal este rupt în bucăţi perfecte.
  
Textele scrise de apă, arată
   
Reacţie care arată de apă de pe cuvinte sau sunete care fac cuvintele? Există o astfel de diferenţă, atunci când striga furios> prost "sau de a spune încet" Eşti un prost "?

Aşa că am decis de a folosi limba noastră de probă de apă de a vorbi cu apă ca să spunem aşa,> <: Am folosit următoarele cuvinte scrise de mână, dar nu imprimat din calculator. În retrospectivă, se pare că ideea noastră de a vorbi la apă devia uşor de la bun simţ, dar echipa de fotografie urmărit în continuare ideea de simpla. Ca baza am folosit o dată mai multa apa distilată, la fel ca pentru experimentele cu muzica.

Am umplut doua sticle de sticlă şi a blocat apoi o placă de hârtie pentru scris a fost un multumesc> te ", pe de altă sticlă> idiotule <. Apoi ne-am susţinut întotdeauna că peste noapte. Următoarea   zi, am îngheţat de apă şi a făcut uz de cristale care fac din înregistrările noastre.

Am constatat că cele două probe de apă au arătat diferenţe izbitoare.
  
  
Acesta este un experiment în care am expus imagini cu apă în loc de cuvinte. Am pus sticla de apa pe imaginea unui copil zâmbind.
  De apă şi suflet

 În cele din urmă, ne arată aici, o imagine de un cristal de apă, care a crescut dintr-un> experiment de curăţare cu suflet ", care reverendul Kato Hoki, preotul şef al templului Jyuhouin în Omiya City, barajul Fujiwara din Minakami-cho, prefectura Gunma realizat. În Japonia, este credinţa larg răspândită că sufletul trăieşte spiritul de cuvânt.Imaginea de cristal înainte de experiment este teribil si arata ca fata de o persoană care suferă o mare durere. În ziua a experimentului, reverend sa rugat pentru o oră de la baraj. La scurt timp după ce apa lacului a fost vizibil frumos.Am văzut cu ochii noştri şi au fost uimiţi şi impresionaţi. Ce este de cristal? Am făcut fotografii au fost frumos si plin de imagini de cristal aşteptări.
  






Niciun comentariu: