luni, 4 iunie 2012

Tratamentul BodyTalk


O sesiune BodyTalk

Tailored Doar pentru tine

Sesiuni de BodyTalk sunt uşor, sigur şi confortabil, ele sunt realizate cu clientul complet îmbrăcat, nu este nevoie de dezbrăcare. O sesiune de BodyTalk dureaza, de obicei, între 15 şi 45 de minute. Durata unei sesiuni nu este indicativ de calitate a sesiunii sau a rezultatelor care apar, după cum chiar şi cele mai simple sesiuni pot fi destul de profundă. Bodymind ştie exact cât de multe modificări şi corecţii este gata să iniţieze, în orice sesiune de dat, şi va indica, prin urmare, atunci când sesiunea este complet şi poate stabili chiar un moment în care ar putea fi necesar pentru a reveni pentru o sesiune de follow-up.

Context şi comunicare

Tu si medicul BodyTalk începe sesiunea de multe ori prin a discuta starea dumneavoastră de sănătate şi probleme de orice alte date personale poate veţi dori să le abordeze. Apoi, te vei relaxa, fie într-un scaun sau pe o masă de tratament în timp ce medicul, poziţionate la partea ta, va folosi uşor braţul într-un astfel de mod de a stabili Da / Nu de comunicare. Acest Da / Nu comunicare se numeşte, de asemenea, biofeedback neuromuscular, care este similar cu kinetoterapie aplicate. Prin intelegerea pe care organismul tau are o cunoaştere inerent de la sine, practicant BodyTalk este în măsură să rapid şi uşor întrebaţi corpul tau ceea ce circuite de comunicare au devenit şi compromis, în care, pentru aceste linii de comunicare trebuie să fie re-stabilit pentru procesul de vindecare mai rapid posibil să apară.

Link-uri de constructii sau formule

Medicul foloseste protocolul BodyTalk Grafic pentru a stabili circuitele slăbite sau rupte de energie în complex de bodymind care sunt evidenţiate de înţelepciunea ta înnăscută de vindecare. După un circuit de energie este identificat, orice detalii suplimentare care sunt relevante sunt determinate. Medicul BodyTalk va lega aceste puncte de destinaţie în ordinea indicată, construind astfel o "formulă", care descrie circuitul energetic care va fi re-stabilit.

Apăsaţi pentru a Sincronizarea şi de a echilibra

Apasarea pe corp pentru a ajunge să se concentreze asupra vindecării a fost folosit de unele sisteme holistice indigene, cum ar fi yoga, timp de secole. Pentru BodyTalk în special, apăsând pe cap spune creierului de a "repara" circuitul de comunicare defectuoasă şi inima pentru a "stoca" fix. Aceasta activeaza creier şi ajută pentru a facilita capacitatea proprie a corpului pentru restabilirea şi menţinerea sănătăţii optime.

BodyTalk  
Organismul Vorbeste
BodyTalk este o formă simplă şi eficientă de tratament care functioneaza pe re-sincronizarea sistemului energetic al corpului la nivel celular, astfel încât să poată funcţiona ca natura a intentionat. prin expunerea la diferite tipuri de subliniază liniile de comunicare devin compromise, care duce apoi la un declin în fizică, emoţională şi mentală a bunăstării. Reconectarea liniile de comunicare permite mecanismelor organismului de a funcţiona la niveluri optime ţărilor donatoare de asistenţă în prevenirea bolilor şi accelerarea rapid procesul de vindecare. BodyTalk stimuleaza capacitatea organismului de innascuta de a echilibra şi vindeca în sine. Această formă revoluţionară de îngrijire a sănătăţii alternative cuprinde:
  • Western medicale de expertiză
  • Dinamica de energie de Acupunctura
  • Aprecierea osteopatice de Kinetoterapie Aplicata
  • Intuiţii ale fizicii moderne şi Matematică
BodyTalk poate fi utilizat ca sistem de sine statator sau integrat in orice sistem de sănătate pentru a spori eficacitatea. Pentru a afla mai multe informaţii despre BodyTalk şi alţi practicanţi din întreaga lume, jurnalul pewww.ibaglobalhealing.com Cum functioneaza  >>


BodyTalk în Kenya

25 iunie 2010  De la Alexis Scott
Sunt foarte bucuros să raporteze că BodyTalk Kenya matrice a primit un impuls mare recent. La data de 09 aprilie 2010, dr. John Veltheim a dat o prelegere publică cu privire la Sistemul de BodyTalk la aproximativ 120 de persoane din Nairobi. Prelegere a avut loc la Auditorium Lois Leakey, în Muzeul Naţional din Kenya.
În plus faţă de clienţi BodyTalk, studenţi, şi practicieni, curs au participat mulţi practicanţi de îngrijire medicală şi de sănătate, precum şi publicului larg. Oamenii călătorit de la Mombasa, Nanyuki şi în alte oraşe periferice, în scopul de a fi prezent la discuţia publică. Au fost chiar unele Tanzanians care au calatorit de la Arusha si Zanzibar, în public.
Dr. Veltheim a fost fascinanta si foarte distractiv ca de obicei. Mai multe persoane au comentat într-un fel sau altul, că au fost "spulberat", prin prezentarea lui şi ar fi cu siguranta ca urmare a până la a afla mai multe despre Sistemul de BodyTalk prin sesiuni şi oportunităţi pentru cursuri de formare.
În prezent, maxtrix Kenya este compus dintr-un număr mare de clienţi excitaţi şi o comunitate tot mai mare de practicieni. Există, de asemenea, peste 400 Technicians de acces în ţară ..
Multe mulţumiri Dr. Veltheim pentru a face dezbaterii publice şi la toate de practicieni si studenti din Kenya!              Alexis Scott CBI , CBP , Parama BP

BodyTalk Tapping

20 noiembrie 2009  De Tim Hall, LMT, CPT, RYT, CBP, Parama BP
"Este ceea ce cauzeaza interceptare schimbare?" Sunt sigur că cineva a cerut ca chicotit sau atunci când au văzut apăsaţi.
Sistemul de BodyTalk este o modalitate care nu este uşor de a clasifica.BodyTalk nu a fost dezvoltat ca o ramura sau de revizuire sau chiar o creştere de altceva. A fost nevoie de un salt cuantic, care nu se pretează uşor la comparaţii.Reducerea BodyTalk pur şi simplu o modalitate de filetare este o neînţelegere de profunzime a practicii.
Analogii pot oferi perspective mai mult atunci când comparaţii directe nu sunt disponibile. Când citiţi o carte, ochii SHIFT stânga la dreapta şi înapoi din nou în jos a paginii. Acestea urmează linia de text şi de a se vedea literele formate din negru pe alb.
Când citiţi, este procesul de funcţionare a ochilor peste textul pe care îi permite să fie semnificativ? Desigur, nu. Orice persoană analfabet poate face acelaşi lucru şi nu au nici o idee despre ceea ce ei se uita la. Sensul vine din înţelegerea ceea ce înseamnă cuvintele şi simbolurile.
O persoană de educaţie mai mică, cum ar fi un elev de clasa a doua, se poate obţine doar un sens superficial. Ca persoana este educat, lui / ei înţelegere creşte, şi, deşi actul de lectură este în esenţă acelaşi, adică, se adânceşte şi îmbogăţeşte viaţa persoanei la care grad.
Rularea ochii pe text este ca atingerea. Acesta este în esenţă acelaşi pentru un Tapper nou cortexul şi practician cele mai avansate. Cu toate acestea, este vocabularul unei persoane, capacitatea de a citi printre rânduri, ştiu sensuri simbolice, utilizarea de gramatică şi de stil propriu, etc, care este ca informaţiile şi aplicaţiile vom afla în module.
Capacitatea creierului nostru dreptul de a trage mai departe şi de zona de putere profund in timpul unei sesiuni este ca a citi ceva nou, pentru că ştiţi, nu există un sens mai adânc decât contextul superficiale si sunt determinate pentru a trage mai departe adevărul interior.
Studierea limbii presupune efort, dar citirea se face fără efort. Există, de asemenea, în cazul în care zonarea avansat lectură rămâne fără efort, dar un aspect mai profund al minţii se angajează să caute în mod activ de altfel ascunse, sensul profund, care nu ar putea fi obţinută înainte de timp, de cursul normal de studiu. (Acest lucru este ca Parama Formula 1 analogie, Race Driver automobil dat de JV).
Dacă BodyTalk a fost doar o "tehnica de atingerea" s-ar putea lucra în continuare foarte bine într-un anumit fel, pentru anumite probleme. Există câteva metode de predare în cazul în care puteţi afla cu precizie pentru a citi şi să vorbească limbi străine, dar nu ai nici o idee ce se spune. Fiind capabil de a face rapid şi uşor, care are valoare, dar în final, aceasta este înţelegerea pe care facilitează comunicarea. Unele modalităţi nu au adâncime filosofia lor, şi de teoria pur si simplu nu poate oferi satisfacţie reală pentru practicant. Care stă la baza înţelegerii este constiinta. Ca si constiinta se extinde, capacitatea de a înţelege în mod automat creşte şi ea, cu puterea inerentă a conştiinţei de sine. Sistemul de BodyTalk, care include Breakthrough, cădere liberă şi Mindscape, nu este o abordare superficială.
Atunci când doar de predare atingeţi fără nici o explicaţie mult mai mult, cum ar fi cortexul, pare să funcţioneze, poate că este mai bine explicată prin dinamica grupului matrice. Acesta este înţelegerea noastră în continuă creştere, care dă sens de oameni educaţi minim autofiletante din cortexul lor.
Prin utilizarea noastre forte interioare, unicitatea individului şi a profita de tot ce oferă IBA, avem profunzime şi amploare. Poate o categorie mai bună dincolo de medicament de energie ar putea fi medicina de energie sau constiinta profunda, pe bază de îngrijire a sănătăţii.
Da importanţă la ceea ce este important. Toate aspectele legate de practica au valoare, care include cu siguranţă interceptare. Sesiunile sunt efort, deoarece aceasta este înţelegerea faptului că nu toate lucrările. Prin extinderea conştiinţei şi de a obţine înţelegeri mai profunde şi mai larg, putem face mai puţin şi să realizeze mai mult.Deoarece conştiinţa este tot ce există, atunci când conştiinţa individuală fuzionează pe deplin cu constiinta universala, ce facem cu adevărat nimic şi realizarea totul. Acesta este scopul dincolo de concepte.    Multumesc, Tim

Aplicatii profesionale

General, de frumuseţe şi sănătate preventivă

Wellness general, este unul dintre aspectele de bază ale asistenţei medicale pe care sistemul BodyTalk oferă un individ. Chiar dacă aţi putea crede că vă simţiţi bine, există o bună şansă pe care o puteţi simţi chiar mai bine decât în ​​prezent. Dacă aveţi orice fel de dureri minore şi dureri, dureri de cap, dezechilibre digestive sau de stres legate de probleme, va BodyTalk rapid şi uşor de a aduce corpul intr-o stare mai bună de echilibru. BodyTalk este, de asemenea, preventiv, aşa cum se poate ajuta bodymind dumneavoastră are funcţia de cel mai bun posibil, astfel încât nu va fi sensibile la stres şi vă confruntaţi cu astfel încât sistemul imunitar vă proteja în mod corespunzător de la factori externi, cum ar fi germeni si toxine.

Medicina Sportiva

BodyTalk presupune maximizarea niveluri de performanţă şi de factorii de emoţionale şi psihologice într-un mod direct, înainte şi practice. BodyTalk amplifică concentrarea creierului la anumite părţi ale corpului, crescând astfel furnizarea de sange, fluxul limfatic, fluxul nervoase, fluxul de energie, raspuns imun, si repararea tesuturilor.Aceasta amplificare de focalizare permite creierului de a se acorda cu nevoi foarte specifice ale corpului pentru a accelera foarte mult procesul de vindecare în setările de reabilitare. Şi această capacitate de a mobiliza şi de aceeaşi concentreze sistemele organismului a fost în măsură să aducă rezultate de performanţă îmbunătăţite pentru sportivi şi artişti de toate felurile.

General de reabilitare

Într-un mod similar, BodyTalk viteze de până toate procesele de vindecare ale organismului şi scurtează timpul de recuperare de la leziuni, intervenţii chirurgicale şi boli. Multi terapeuti fizice includerea BodyTalk în practicile lor regulate - cu rezultate dramatice.

Sarcina si nasterea

BodyTalk poate fi utilizat în timpul sarcinii şi la naştere, dar poate fi, de asemenea, folosit pe nou-născuţilor şi copiilor foarte mici, precum şi. Primirea sesiuni prenatale BodyTalk permite mama şi copilul să fie în comunicare completă şi corectă cu fiecare parte, ceea ce va permite copilului să se dezvolte sănătos, şi poate aborda, de asemenea, orice probleme speciale care pot apărea în timpul sarcinii. BodyTalk la nastere real poate ajuta mama raman prezente şi calm, şi poate ajuta în munca fiind mult mai eficient. Postnatala BodyTalk pot ajuta mama şi copilul a recupera de la stresul naşterii rapid şi uşor.

Dezvoltarea cognitivă şi Brain Injury

BodyTalk facilitează capacitatea creierului de a auto-reparare de la orice număr de factori, inclusiv leziuni cerebrale şi traumatisme. BodyTalk sa dovedit a fi foarte eficient în tratarea, Autism, ADD / ADHD, Trauma, şi traumatisme cerebrale de toate tipurile, ceea ce duce la imbunatatirea functiilor creierului, îmbunătăţirea şi dezvoltarea cognitivă.

De organe / ţesuturi şi Transplant de înlocuire comun

Sesiuni de pre-si post-operatorie BodyTalk pot ajuta organismul în manipularea chirurgie, care să permită recuperarea mai rapidă, minimizând în acelaşi timp respingerea de tesut nou.

PTSD şi Trauma

BodyTalk a prezentat unele rezultate excelente in cazul persoanelor care suferă de tulburări de stres. Echilibrarea ajută creierul de lucru client, prin şoc, traume, şi asociaţiile perturbatoare negative şi amintiri.

Cancer şi Asistenţă Chimioterapia

Ca adjuvant la tratamentele alopate cancer, BodyTalk ajuta organismul gestiona mai bine de greaţă şi alte efecte secundare de la medicamente chimioterapie sau de radiatii, ajutând organismul vină înapoi în echilibru şi vindeca mult mai complet.BodyTalk este, de asemenea, eficiente în terapii de gestionare a durerii.

Disfunctii ale sistemului imunitar şi de alergii

Unul dintre punctele forte BodyTalk este capacitatea sa de a facilita recuperarea de la alergii, probleme ale sistemului imunitar, dezechilibrele hormonale şi problemele chimia corpului de toate tipurile. Experţii alergie, endocrinologi şi practicieni generale de asistenţă medicală sunt uimiţi de capacitatea organismului de a echilibra chimia propria atunci cand sunt stimulate să facă acest lucru prin BodyTalk.

Hospice Îngrijire

BodyTalk a fost folosit pentru cei în îngrijirea hospice, precum şi pentru membrii lor de familie pentru a le ajuta să se ocupe de această situaţie de stres mult mai uşor. Pentru acele persoane în îngrijire hospice, BodyTalk poate rezolva orice rezistenţă rămasă sau temerile că individuale pot avea în jurul valorii de moarte şi le pot ajuta în tranziţia fără probleme şi cu demnitate.

Recuperarea dependenta si poftele

BodyTalk poate aborda pofte şi de dependenţele de toate tipurile, prin abordarea de bază factorul cauzal, memorie depozitate, sau emoţie asociate cu dependenta.BodyTalk este un excelent plus faţă de orice program de recuperare dependenta.

Organizarea şi dinamica de grup

Cluburi sportive, întreprinderi, organizaţii, şi familiile sunt toate sistemele complexe de interdependenta energetice care au o viaţă dinamică proprie. Aceste interdependenţele influenţează profund de sănătate, de performanţă, şi nivelul de cooperare între membrii săi şi organizaţia ca un întreg. BodyTalk îmbunătăţeşte funcţionalităţile specifice dinamice ale grupului de comunicare prin echilibrarea energetic în cadrul unei organizaţii sau a unui grup pentru a aduce schimbări profunde în rândul membrilor săi.
Cluburi sportive s-au folosit pentru a îmbunătăţi Practicanţii BodyTalk sincronicitate de lucru în echipă şi de a îmbunătăţi comunicarea între antrenor şi jucători. Acest lucru a condus la o îmbunătăţire dramatică a performanţelor echipei de ansamblu. Sesiuni specifice pot fi adaptate-a făcut, de exemplu, pentru a integra un nou jucător în echipă, astfel că acestea pot adapta la schimbarea mai repede, ceea ce duce la o performanţă îmbunătăţită, atât pentru individ şi de echipă. Aceleaşi principii pot fi aplicate la "echipa" membri ai unei corporaţii, o asociaţie, o sală de clasă, sau o familie.

Niciun comentariu: