duminică, 27 ianuarie 2013

Microorganismele din corpul uman

        Imunitatea la copii

Am cautat informatii despre sistemul imunitar si am ramas uimit de descoperirile facute pe baza informatiilor de pe net .
Informatii fabuloase despre esenta vietii - microorganisme si functionarea organismunui uman .

Este vorba de microorganismele (Flora Intestinala - Totalitatea germenilor care exista in mod normal in intestin) care regleaza functiile organismului la nivel de celula , adica teoretic , aceste microorganisme pot duce la vindecarea tuturor dereglarilor din organism si chiar a tuturor bolilor .

Ce să mai citim? 

Virusul Misterios

Europa este o "cum ar fi pe care am moștenit-o"

Măsuri de maximă protecție

Sheme Electronice

Robotul ADN ar putea ucide celulele canceroase

SARS a fost o boală relativ rară; la sfârșitul epidemiei, în iunie 2003

Planet REBOOT


Sanatatea ta este asigurata de milioane de bacterii benefice care formeaza flora intestinala. Corpul uman are in jur de 100 de milioane de celule si cam de 10 ori mai multe microorganisme. Microorganismele sunt o gazda pentru multe functii utile: stimuleaza sistemul imunitar, previn dezvoltarea agentilor patogeni periculosi, regleaza digestia, ajuta la pastrarea echilibrului hormonal, mentin pH-ul natural in colon, produc vitamine precum vitamina K si biotina sau vitamina H, favorizeaza asimilarea calciului si a vitaminei D. Un dezechilibru al florei intestinale slabeste apararea organismului in fata infectiilor, a alergiilor si a problemelor digestive. Ca efecte imediate, apar balonari, diaree, colici sau constipatie.
Drojdia de bere te scapă de boli


Drojdia de bere are în compoziţie o ciupercă-minune, numită ştiinţific saccharomyces cerevisiae. În ciuda dimensiunilor microscopice, aceasta se comportă ca o adevărată uzină de medicamente. Conţine 17 vitamine (majoritatea din complexul B), 16 aminoacizi, 14 săruri minerale şi circa 46% proteine, fiind numită drojdie vie. Datorită conţinutului său este considerată un aliment natural complet, util în terapia şi profilaxia multor boli. Consumul frecvent de drojdie are efect regenerator şi ajută organismul să rămână tânăr şi în formă. Celulele vii care pătrund în organism în timpul curei cu drojdie atacă toxinele care circulă în sânge şi întăresc sistemul imunitar. În plus, refac flora intestinală distrusă de medicamente şi antibiotice. Este un ingredient minune şi pentru ten, dar şi în curele de slăbire.

Ce boli pot fi tratate cu ajutorul ei
Drojdia de bere este considerată un fel de medicament universal, pentru că tratează: enterite, colite, diaree, ciroza ficatului, toate formele de avitaminoza B, diabet zaharat, furunculoza, acnee şi seboree, scleroza în plăci, osteomielita, pneumonie, gripe, variola sau anemie. Mai mult, este recomandată în avitaminoze, afecţiuni neurologice şi neuromusculare, sau în manifestările nervoase ale alcoolismului. Este leac pentru creşterea părului şi poate fi folosită de sportivi, pentru că mareşte rezistenţa la oboseală şi uşurează eliminarea toxinelor. E eficientă în combaterea anemiei, în răceli, boli infecţioase, dar şi afecţiuni cardiovasculare cronice, pentru că reglează nivelul colesterolului şi al tensiunii arteriale. Cu excepţia persoanelor alergice la acest produs, nu se cunosc contraindicaţii la tratamentul cu drojdie. Uneori, poate da o uşoară balonare.

Cum se consumă
Există mai multe feluri de drojdie de bere şi oricare e bună în terapie. Aceasta se poate consuma atât proaspătă, cât şi uscată, dar este eficientă doar după o cură de trei-patru luni. Se administrează de 2 - 3 ori/zi, amestecată cu lichide, înainte de masă. Aceasta taie pofta de mâncare, micşorând numărul de calorii primite de organism. Senzaţia de saţietate se resimte aproape imediat şi se menţine mai multe ore.
- Drojdia proaspătă, aceea folosită şi la prepararea pâinii se poate consuma în combinaţie cu miere: la o linguriţă de drojdie se adaugă două linguriţe de miere şi se amestecă până se obţine o pastă omogenă. Doza zilnica pentru un adult e de trei linguriţe de amestec, pe stomacul gol, dimineata, la prînz şi seara.
- Drojdia uscată se găseşte la pliculete şi este mai putin eficienta din punct de vedere terapeutic. In jumătate de litru de suc de morcovi, se pun 2 lingurite de praf de drojdie uscată, se amesteca bine si se pastreaza la frigider. Se bea întreaga cantitate de preparat într-o zi, fracţionată, în trei reprize.
- Tabletele de drojdie din farmacii si magazinele naturiste, sunt foarte eficiente în terapie. Se administrează conform prospectului.

E bună şi pentru copii

Pentru că stimulează procesele de creştere şi ajută la dezvoltarea psihică şi intelectuală, drojdia e indicată şi pentru cei mici. Doza pentru copiii între 4 şi 8 ani este de o treime din cea pentru adulţi, iar pentru copiii între 8 şi 14 ani este o jumătate din doza pentru adulţi. Drojdia de bere poate fi luată şi amestecată cu legume, în apă sau în supă.


Corina Rob 23 Septembrie 2012, Ora 21:36  Drojdia de bere te scapă de boli  Libertatea.ro

Vezi și 

 1. Schema de tratament pentru Covid-19

 2. În medie, perioade necesară

 3. dezvoltării unui vaccin este de 12-15 ani ?

 4. Romania traiește , încă ,  din inertia bogățiilor

 5. Scara de valori a societății romanești 

 6. Europa privită din viitor

 7. Hrana vie

 8. Planurile in derulare sunt o munca in progres 

 9. Destinatii uimitoare pe glob

 10. Miracolul japonez- Drum

 11. reconstruit în patru zile

 12. Primarul care nu frură

 13. Duda a pus mâna pe Casa

 14. Regală

 15. Nu poti multiplica bogatia

 16. divizand-o !  

 17. Evolutia Laptop - Cântărea

 18. 5,44 kg

 19. O Nouă Republică

 20. A fi patriot nu e un merit, e o datorie.! 

 21. În vremea monarhiei, Țaranii romani reprezentau 90% 

 22. Miracolul din Noua Zeelandă - LYPRINOL

 23. Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

 24. Locul unde Cerul se uneste cu Pamantul

 25. Fii propriul tău nutriționist

 26. Maya ramane o civilizatie misterioasa

 27. Slăbești daca esti motivat

 28. Serbet de ciocolata

 29. Set medical Covid necesar acasă

 30. Medicament retras - folosit în diabet

 31. Brexit-ul - Spaima Europei

 32. Virusul Misterios

 33. Inamicul numărul unu al

 34. acumulatorilor 

 35. Sistemele solare - apă caldă

 36. Economisirea energiei electrice

 37.  Hoțul de cărți

 38. Aparitia starii de insolventa

 39. TRUMP ESTE PRESEDINTE

 40. Microbii din organismul uman

 41. Despre islamizarea Europei. O publicăm integral.   

 42. „Naţiunea este mai importantă ca Libertatea !”

 43. Masca ce omoară virusul    

 44.  O veste de Covid  

 45. Primul an de viaţă - Alocatia pentru copil  

 46. Tavalugul Marelui Razboi - Globaliyarea 

 47. Îndulcitorul care scade glicemia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu