marți, 29 mai 2012

Regimul de cruditàti


Relatarea unei VINDECARI Spectaculoase
Aplicati numai ce va dicteaza ratiunea si logica cunostintelor .
Relatarile de vindecare sunt selectate din diferite surse online si povestite , numai din dorinta de a transmite celor interesati , experiente din realitate



VINDECARI Spectaculoase

Prin hrana crudà si regim se pot vindeca tot felul de boli .
O deosebità impresie mi-a fàcut vindecarea propriului meu tatà care suferea în cel mai înalt grad de arterità si astm cardiac .
Atunci încà nu practicam regimul alimentar de cruditàti si aveam putinà experientà în metodele de vindecare naturalà. 
Mintea sànàtoasà a omului îmi spunea totusi ca organele pacientilor nostri necesitau o curàtire temeinicà si odihnà, iar hrana formatà din carne si sare trebuie evitatà în întregime .
Tatàl meu avea doar 56 de ani si era de cîtva timp bolnav. Sfaturile mele
n-au fost acceptate, deci a fost chemat cel mai bun medic din regiune si rugat sà se ocupe de vindecarea lui .
El administra pacientului din cînd în cînd cîte o injectie, mai tîrziu tot mai des; în plus i-a prescris o hranà cît mai sàracà în carne si sare, lucru foarte neclar pentru cà notiunea de "sare în carne" este cît se poate de subiectivà. Starea bolnavului se înràutàtea vizibil .


Medicul pàrea sà nu mai creadà nici el în vindecare càci fàcînd abstractie de injectie nu mai fàcea nimic. Picioarele pacientului se umflau, au ajuns ca douà butoaie. Deoarece pacientul de mult nu se mai putea duce la medic, acesta a trebuit în final sà vinà de douà ori zilnic pentru a da injectiile .
Din cauza apei apàru astmul cardiac care se înràutàti în asa màsurà încît ziua si noaptea nu se mai putea gîndi la somn .
Fàrà a întreba medicul am încercat cu ceaiuri din plante dar nici acestea nu i-au putut aduce vre-un ajutor sau alinare atîta timp cît stomacul bolnavului era încàrcat cu mîncàruri care-i întoxicau sîngele si care de la bun începuterau cauza bolii .
Otrava injectatà ajutà la intoxicare în loc sà vindece .
De fiecare datà cînd încercam sàa-l conving pe tata sà treacà la alt regim îmi spunea cà medicul stie mai bine. Vedeam aici prima oarà tenacitatea omului legatà de primele lui obiceiuri de mîncare; cîte unul care fàrà sà stie se sinucide prin pofta de mîncare. Adeseori mi se pàrea cà nu pot exista chinuri mai mari decît cele pe care trebuia sà le suporte acesta. Toatà noaptea se vàita. Abia cînd suferintele au ajuns la apogeu iar sfîrsitul pàrea sà fie aproape, tata mà întrebà:
"La ce te referi cînd spui alt regim alimentar ?"
In sfîrsit era docil si dornic sà asculte sfaturile mele .
De acum înainte n-a mai avut voie sà se aseze la masà cu familia pentru cà nu s-ar fi putut abtine de la gustoasele mîncàruri .
Nu mai primea nimic altceva decît cîteva linguri de ceapà tocatà pe o felie de pîine cu unt si o ceascà de ceai concentrat pentru rinichi. La fiecare masà mînca deocamdatà aceleasi lucruri . Intre ele trebuia sà facà foame .
Obisnuit sà mànînce picant îsi iubea mîncarea cu ceapà. Ar fi mîncat mai mult dacà l-as fi làsat. In 24 de ore apa din picioare dispàruse. Deja în douà sàptàmîni,noaptea, pacientul a putut dormi de la un cap la altul si astmul dispàru complet. O ranà deschisà la gambà ce o avea de 2 ani se vindecà în 7 zile si în sàptàmîna urmàtoare tatàl meu mergea deja 2 km pînà în satul vecin .
Totul era ca o minune dupà aceastà boalà grea .
Jur cà nu exagerez nimic .
Injectiile nu s-au mai fàcut dupà schimbarea regimului alimentar .
Incet, încet, retele de mîncare au fost variate desi foamea mai trebuia sà mai persiste putin. Convalescentul participà cu entuziasm .
Nu numai boli grele se pot vindeca prin regim dar chiar si suferinte care nupot fi numite boli, cum sînt de exemplu durerile de cap, respiratia urît mirositoare, oboseala si constipatia .
Unde este vorba de cafegii si fumàtori sau alcoolici se recomandà la început un post. In plus cineva a afirmat ca hrana cruda ar putea înlocui lipsa de somn; a doua zi dupà insomnie se simtea totusi odihnit si în puteri .
Boli de alimentatie propriu-zise ca: apendicita, pietre la fiere, artrita si multe altele se pot vindeca tot prin regim, necesità însà din cauza pericolului si durerilor un procedeu de vindecare mai rapid. Din acest motiv am adàugat capitolul "Indicatii speciale pentru bolnavi" .
Sà nu uitàm cà cei loviti nu erau vegetarieni si cà odatà cu trecerea la hrana crudà este necesar un timp pînà cînd forta ei de curàtire poate sà se desfàsoare. Mai bunà decît vindecarea este prevenirea bolilor prin hrana vie. Automat aduce un mod de viatà sànàtos, unde soarele, cerul, apa, respiratia corectà, mîncarea suficientà si màsura chiar la savurarea hranei crude joacà un rol important .
Hrana crudà partialà poate deja sà creeze unele forte de apàrare dar se vor evita urmàtoarele alimente denaturate: pîinea albà, semialbà, pràjiturile, carnea zilnicà (cel mult 1-2 ori pe sàptàmînà) ouàle fierte, laptele fiert sau pasteurizat, mîncàrurile cu gràsime sau fierte în gràsime, zahàrul, ciocolata si prea multà sare .

Niciun comentariu: