marți, 29 mai 2012

Formarea cancerului - Enzimele pierd în celule

APARITIA CANCERULUI




Existà o dependentà vizibilà între lipsa de hranà crudà si formarea  cancerului. Prin aceastà lipsà, deci prin lipsa de enzime este dereglatà dupà cum am spus, diviziunea celularà càci în acest caz nu poate fi corect efectuatà. Astfel celulele degenerate care se transformà în excrescente ceea ce are drept urmare formarea ulceratiilor, cancerelor, tumorilor si miomilor. Formarea cancerului este conditionatà de actiunea unor anumite chimicale si otràvuri, de exemplu prin prafurile folosite în protectia plantelor, conservanti, medicamente chimice, clor si fluor în apa de bàut, nicotinà, sarea de bucàtàrie si multe altele .
Dacà aceste otràvuri sînt în stare sà conserve si sà omoare microbii, atunci pot distruge si enzime sau cel mult sà le amorteascà de îndatà ce otrava pàtrunde în celulà. Dacà deja prin lipsa de enzime apar celule degenerate, cum trebuie sà fie dacà mai pàtrund si otràvuri !
Nu trebuie atunci sà ne miràm dacà enzimele pierd în celule controlul si astfel celulele degenerate se înmultesc formînd excrescente canceroase. Existà diferite feluri de cancer. Fiecare reprezintà o excrescentà celularà apàrutà în anumite conditii fàrà sà existe un virus purtàtor de cancer. Acolo unde toxinele se acumuleazà în celulele noastre pentru cà lipsesc enzimele cu capacitatea lor de curàtire sau sînt amortite si omorîte prin actiunea otràvurilor, apare descompunerea si existà conditii de formare a excrescentelor canceroase. Sîntem din acest motiv convinsi cà aceastà boalà nu are nimic de-a face cu un virus special .
Pentru aceasta garanteazà deja faptul cà boala nu este transmisibilà dupà cum se stie despre bolile cauzate de virusi .
O contraotravà descoperità ar intoxica si mai mult corpul bolnav de cancer, de aceea nu a putut fi descoperità si nici nu se va descoperi .
Dupà experienta mea existà numai un mijloc si anume enzimele neotràvitre care
nu sînt produse într-o fabricà chimicà ci numai la taranul "biologic" .
Existà si dovezi indirecte pentru autenticitatea acestor prezentàri, de exemplu anumite popoare care nu cunosc cancerul si alte boli legate de alimentare. Un astfel de popor este Hunza, într-o vale foarte izolatà din muntii Himalaia. Acolo nu se cunoaste nici o fabricà de alimente, îngràsàminte si chimicale. Laptele ca si cea mai mare parte a hranei se consumà crudà .
Din pàcate s-a construit si în aceastà vale o sosea .
Deci si aici si-a fàcut aparitia civilizatia, zahàrul alb, sarea de bucàtàrie si altele asemànàtoare care submineazà sànàtatea acestui popor .
Autorul îndràzneste în continuare sà afirme cà nasterea copiilor anormali se datoreazà aceleiasi cauze ca si la formarea cancerului si anume lipsa de hranà crudà. Se formeazà celule germinale incomplete; pe de altà parte li se dà sperante femeilor sànàtoase dar sterile cà prin hrana crudà pot totusi sà nascà copii. Viitoarele mame care se hrànnesc cu cruditàti au nasteri mai usoare. Nasterile prea timpurii si avorturile sînt excluse .
Dat fiind cà fiecare al patrulea om moare de cancer si dat fiind cà banii pentru cercetarea cancerului au fost alocati, este datoria absolutà a cercetàtorilor sà recunoascà în sfîrsit aportul celor ce au cercetat în domeniul enzimelor si faptul cà numeroase vindecàri ale cancerului se explicà prin hrana crudà, iar cercetarea lor sà se orienteze în sfîrsit spre acest domeniu .
Numeroase vindecàri ale cancerului în lumea întreagà sînt acum fapte incontestabile si nu mai trebuie ascunse. Dintre toate càrtile apàrute privind vindecarea cancerului prin regim alimentar de cruditàti, vreau sà recomand cartea deja mentionatà a lui Garson si sà îndrum pe sceptici spre: "Relatàri despre 50 de cazuri de cancer vindecat" .
Si acest medic vindecà cancerul cu precàdere cu cruditàti .
Atîta timp cît cauza principalà a cancerului nu este recunoscutà si înlàturatà nu vor ajuta nici operatiile nici iradierile si dimpotrivà tesutul iradiat este greu vindecabil chiar dacà s-a trecut la alimentatia cu cruditàti. Trebuie sà prevenim aceste superficialitàti .
Bolnavii de cancer iradiat sînt cazuri ratate. Doctorita Melfi stia precis dece nu s-a lasat operatà sau iradiatà. Acest lucru se explicà în certificatul ei .
- 10 -
In toamna anului 1968 au fost consultate în spitalul Arau, mame, si s-a fàcut îngrozitoarea constatare cà laptele de mamà contine în medie de 15 ori mai multe insecticide decît este international recunoscut admis pentru laptele de vacà pentru hrana oamenilor .

Niciun comentariu: