Specialist în nutriție Gheorghe Mencinicopschi a afirmat despre fasolea neagra ca „să detină toate substanțele nutritive din carne, cereale integrale și fructe”.
Fasolea neagră este considerată unul dintre sortimentele de îngrijire a unui fasolei provocând celebritatea privirii mai putine, ceea ce poate fi calificat pentru introducerea în alimentația copiilor cu vătămarea peste 1 an. Pentru a evita orice fel de probleme în condiții de îngrijire pot fi aplicate, se recomandă punerea în funcțiune sau seara în față, clatirea boabelor de fasole în mai multe ape, apoi se pedepsește fiertul în apa recepție, schimbarea în apa de 2-3 ori .
În cazul în care este necesar, se recomandă ca faolea neagră să se consume gata pisică mai simplă, se preferă pregătirea la aburi, pentru păstrarea păstrării păstrează continuu în nutrienți și fenoli, aducându-se astfel maxim de beneficii pentru sanatate.
Toate tipurile de fasole boabe sunt bune pentru inima, dar nu suntem nu sunt și puteri peste sanatatii creierului așa cum sunt fasolea neagra.
Celebra nutritionistă americană Rovenia M. Brock, mai cunoscută mai ales ca Dr. Ro, afirmă că faolea neagra este un adevarat combustibil pentru creier, pentru ca este extrem de bogata în antocianozide.
În plus, antocianozidele se ajută la imbunatatirea structurilor colagenului, se acționează impotriva inflamatorilor, se imită bacteriile și virala și contribuie la adaptarea imunitarului și reglarea regimului cardiovascular.
Fasolea neagra este, de asemenea, o sursa bună de atunci (vitamina B1) îngrijire este esențială pentru o mentină celulele creierului sanatoase pentru o conservare funcțională cognitivă, astfel facilitând sinteza de acetilcolină, un neurotransmitator foarte important pentru memorie. Mai multe studii clinice au corelat scaderea nivelului acetilcolinei cu declinul mental legat de varsta și de boala Alzheimer.
Dusmanul impotentei
Fasolea neagra este una dintre celebrul cel mai bun surse de molibden, mineral care contribuie la metabolizarea glucidelor și a unui consumator. Mai mult decât atât, distruge sulful din alimente, ceea ce ar face față un aliat de nadejde pentru îngrijirea celor sau sensibilitate la sulf. Mai multe studii au aratat ca buzele din organismul molibdenului produc impotenta în cazul barbatilor din varsta.
Te protejează de bolile inimii
Fasolea neagra contine cantitati importante de foliati, dar si de vitamina B6, ceea ce este o fata foarte importanta in special pentru femeile insarcinate. Deficiența de folic acid la gravida poate duce la crearea unui anormala creierului și a coloanei vertebrale a fatului. De asemenea, o dietă bogată în foliați poate organiza un organism care protejează cardiace bolile.
Fasolea neagra este si o sursa excelenta de magneziu, substanta ce poate mentinerea unei tensiuni arteriale echilibra, dar si stabilizarea fierului in organism, ceea ce poate asigura sanatatea globulelor rosii.
antioxidant
Boabele negre, ca si afinele, Antocianina continua. Studii arata ca pe masura ce boabele de fasole prezinta sau nuanta mai inchisa, cu atat este mai accentuata efectul antioxidantului. Antocianina reduce frecventa tuturor cancerelor, indiferent dacă nu sunt localizate, de asemenea prin actiune directă, de distrugere tumorala, cat si prin reciclarea glutationului (cel mai important și mai important dintre antioxidanții produși de organe).
Cum se pregătește?
Datorita dimensiunilor boabelor, nu mai mari de 7-8 mm, dar si din cauza invelisului mai subtire si usor penetrabil al boabelor, sunt suficiente 2-4 ore de inmuiere in apa rece sau doar 1 ora in apa fierbinte, in vas acoperit, dupa ce apa un clocotit pentru 1-3 minute. Dar cum invelisul boabelor negre este mai usor permeabil, cea de-a doua metoda sunt dezavantajul pierderii de substante nutritive, o parte din cei continuti in miez trecand in apa fierbinte.
Rehidratata, fasolea neagra fierbe în 2 minereuri, la foc mic. Dacă le fierbem în oala sub presiune, timpul de pregătire se reduce mult. Pentru a evita să nu disconfortul digestiv, putem să adăugăm chimion, ghimbir, marar, dafin, alge marine. Adaugatisare la sfarsit.
Fasolea neagra se combină foarte bine în meniurile de îngrijire continue orez și porumb. Usturoiul, frunzele proaspete de coriandru sunt îngrijire condimentele sunt însoțite cel mai bine fasolea neagra. Ati putea incerca, de asemenea, combinarea fasolei negre cu piure de morcovi, mazare, simplu sau banane pentru un adauga arome, vitamine si minerale, transformand-o in gustari savuroase ori intr-un preparat adecvat pranzului.
Fasolea neagra poate fi gasita in orice plafar sau magazin comercial.
SURSA: Fasolea neagra
Fasolea neagră este considerată unul dintre sortimentele de îngrijire a unui fasolei provocând celebritatea privirii mai putine, ceea ce poate fi calificat pentru introducerea în alimentația copiilor cu vătămarea peste 1 an. Pentru a evita orice fel de probleme în condiții de îngrijire pot fi aplicate, se recomandă punerea în funcțiune sau seara în față, clatirea boabelor de fasole în mai multe ape, apoi se pedepsește fiertul în apa recepție, schimbarea în apa de 2-3 ori .
În cazul în care este necesar, se recomandă ca faolea neagră să se consume gata pisică mai simplă, se preferă pregătirea la aburi, pentru păstrarea păstrării păstrează continuu în nutrienți și fenoli, aducându-se astfel maxim de beneficii pentru sanatate.
Toate tipurile de fasole boabe sunt bune pentru inima, dar nu suntem nu sunt și puteri peste sanatatii creierului așa cum sunt fasolea neagra.
Celebra nutritionistă americană Rovenia M. Brock, mai cunoscută mai ales ca Dr. Ro, afirmă că faolea neagra este un adevarat combustibil pentru creier, pentru ca este extrem de bogata în antocianozide.
Vezi și
În plus, antocianozidele se ajută la imbunatatirea structurilor colagenului, se acționează impotriva inflamatorilor, se imită bacteriile și virala și contribuie la adaptarea imunitarului și reglarea regimului cardiovascular.
Fasolea neagra este, de asemenea, o sursa bună de atunci (vitamina B1) îngrijire este esențială pentru o mentină celulele creierului sanatoase pentru o conservare funcțională cognitivă, astfel facilitând sinteza de acetilcolină, un neurotransmitator foarte important pentru memorie. Mai multe studii clinice au corelat scaderea nivelului acetilcolinei cu declinul mental legat de varsta și de boala Alzheimer.
Dusmanul impotentei
Fasolea neagra este una dintre celebrul cel mai bun surse de molibden, mineral care contribuie la metabolizarea glucidelor și a unui consumator. Mai mult decât atât, distruge sulful din alimente, ceea ce ar face față un aliat de nadejde pentru îngrijirea celor sau sensibilitate la sulf. Mai multe studii au aratat ca buzele din organismul molibdenului produc impotenta în cazul barbatilor din varsta.
Te protejează de bolile inimii
Fasolea neagra contine cantitati importante de foliati, dar si de vitamina B6, ceea ce este o fata foarte importanta in special pentru femeile insarcinate. Deficiența de folic acid la gravida poate duce la crearea unui anormala creierului și a coloanei vertebrale a fatului. De asemenea, o dietă bogată în foliați poate organiza un organism care protejează cardiace bolile.
Fasolea neagra este si o sursa excelenta de magneziu, substanta ce poate mentinerea unei tensiuni arteriale echilibra, dar si stabilizarea fierului in organism, ceea ce poate asigura sanatatea globulelor rosii.
antioxidant
Boabele negre, ca si afinele, Antocianina continua. Studii arata ca pe masura ce boabele de fasole prezinta sau nuanta mai inchisa, cu atat este mai accentuata efectul antioxidantului. Antocianina reduce frecventa tuturor cancerelor, indiferent dacă nu sunt localizate, de asemenea prin actiune directă, de distrugere tumorala, cat si prin reciclarea glutationului (cel mai important și mai important dintre antioxidanții produși de organe).
Cum se pregătește?
Datorita dimensiunilor boabelor, nu mai mari de 7-8 mm, dar si din cauza invelisului mai subtire si usor penetrabil al boabelor, sunt suficiente 2-4 ore de inmuiere in apa rece sau doar 1 ora in apa fierbinte, in vas acoperit, dupa ce apa un clocotit pentru 1-3 minute. Dar cum invelisul boabelor negre este mai usor permeabil, cea de-a doua metoda sunt dezavantajul pierderii de substante nutritive, o parte din cei continuti in miez trecand in apa fierbinte.
Rehidratata, fasolea neagra fierbe în 2 minereuri, la foc mic. Dacă le fierbem în oala sub presiune, timpul de pregătire se reduce mult. Pentru a evita să nu disconfortul digestiv, putem să adăugăm chimion, ghimbir, marar, dafin, alge marine. Adaugatisare la sfarsit.
Fasolea neagra se combină foarte bine în meniurile de îngrijire continue orez și porumb. Usturoiul, frunzele proaspete de coriandru sunt îngrijire condimentele sunt însoțite cel mai bine fasolea neagra. Ati putea incerca, de asemenea, combinarea fasolei negre cu piure de morcovi, mazare, simplu sau banane pentru un adauga arome, vitamine si minerale, transformand-o in gustari savuroase ori intr-un preparat adecvat pranzului.
Fasolea neagra poate fi gasita in orice plafar sau magazin comercial.
SURSA: Fasolea neagra
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu